Vekilden Belediye Başkanına Ziyaret

Vekilden Belediye Başkanına Ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, 30 Mart’ta yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığına seçilen Şefik Türkmen’i ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, 30 Mart’ta yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığına seçilen Şefik Türkmen’i ziyaret etti.

 

Bıyıklıoğlu, AK Parti Akçaabat İlçe başkanı Ahmet Ziya Öztürk yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirdiği ziyarette, Türkmen’e görevinde başarılar diledi. Aydın Bıyıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, Akçaabat’ın hak ettiği birçok yatırımı aldığını söyledi. Türkiye genelinde büyük başarıya imza attıklarını ifade eden Bıyıklıoğlu , "30 Mart'ta göreve devam eden değerli belediye başkanımız ve ekibi çok güzel hizmetler yapacaktır. Biz de tüm gücümüzle hayata geçirilecek yeni projelere desteğimizi esirgemeyeceğiz. İlçemizde seçimden önce hangi projelerin, hangi çalışmaların sözü verildiyse biz de hükümet olarak ilçemizin gerek kalkınması gerekse hizmet alması konusunda yapılması gerekenleri en kısa sürede hayata geçirmek için çalışacağız. Bize oy veren veya vermeyen tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Seçim süreci içerisinde ortaya koyduğumuz projelerimizi burada hep birlikte hayata geçirme gayreti içerisinde olacağız. Teşkilatımız ve ekibimizle önümüzdeki 5 yılın planlamasını yaptık. İlçemize birçok hizmeti kazandıracağız. Bunun için gece gündüz çalışmaya hazırız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset