Vekil Adayı Eğitimcilerle Buluştu

Vekil Adayı Eğitimcilerle Buluştu

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Akçaabat Eğitim Bir Senli eğitmenlerle buluştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Akçaabat Eğitim Bir Senli eğitmenlerle buluştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, seçim çalışmaları kapsamında Eğitim Bir Sen Akçaabat şubesini ziyaret etti. Vekil Adayını ziyaretlerde, AK Parti ilçe başkanı Emre Akgün ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Eğitimcilerle buluşan Balta, en kutsal mesleğin öğretmenlik olduğunu söyledi. Balta,” Ben hayatımda üç hocamı unutamıyorum. Siyasi görüşleri farklı farklıydı ama öğretmenlik çok farklı bir şey. 49 yaşındayım ve hala o öğretmenlerimi görünce karşılarında esas duruşta dururum. Bu nedenle hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

balta-egitrimcilerle.jpg

Balta konuşmasına şu şekilde devam etti: Türkiye çok zorlu süreçlerden geçti. Hem kamuda kılık kıyafet hem de katsayı adaletsizliği, muhaliflerin durumu hem bu insanların bu okullarda başörtülü kızlarımızın çektikleri çileler, onlara yapılan eziyetler ve bütün bunlar 13 yıllık bir dönem içerisinde hepsi geride kaldı. Bu neyle oldu? İşte biz iki gün önce ağırladığımız, milletin sevgilisi haline gelmiş olan cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde oldu. 2002’de iktidara geldikten sonra, önce bu memleketin fiziki yapısını değiştirdi, inşa etti, milletin gönüllerini kazandı. Bunları yaparken de arkada bir sürü plan yapıldı ona karşı. Ama millet ona sahip çıktı. O, milletine sahip çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset