Vatandaşlar Taleplerini İletti

Vatandaşlar Taleplerini İletti

Trabzon'da Nöbetçi Bu sefer Salih Cora İdi

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ‘nöbetçi vekil’ uygulamasında vatandaşların kendilerine cumhurbaşkanlığı sistemini sorduğunu söyledi.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından başlatılan ‘nöbetçi vekil’ uygulamasına 15 Temmuz’dan sonra verilen araya bugün son verildi. Milletvekili Cora 11.00-16.00 saatleri arasında yaklaşık olarak 100 civarındaki vatandaşla bir araya gelerek onların taleplerini dinledi, sorularını yanıtladı.

Vatandaşların taleplerinin genel olarak makul çerçevede olduğunu belirten Cora “İş taleplerinde bulunuyorlar. Kimileri de köyünün veya mahallesinin yol, su, elektrik taleplerini iletiyor. Mecliste yaptığımız faaliyetleri, cumhurbaşkanlığı sürecini vatandaşlarımız merak ediyor. Vatandaşımızın merakını gideriyoruz burada. Burada ilk ağızdan bizden bilgi alıyorlar.” dedi.

 

2017 yılıyla ilgili mesajlar da veren Cora 2016 yılının Türk milletinin 100 yıl sonra da hatırlayabileceği bir yıl olduğunu vurguladı. Cora “2016 yılı Türkiye’nin en kanlı darbe girişimine sahne oldu. Cumhuriyet tehdit edildi. Millî irade ortadan kaldırılmaya çalışıldı. Ancak buna rağmen Türk milleti de tanklara, helikopterlere karşı elinde bayraklarla kurşunlara siper oldu. Darbe nasıl püskürtülür dünyaya göstermiş oldu. Bu anlamda demokrasimizin güçlenmesi adına 100 yıl geçse de unutamayacağımız bir yıl oldu.” ifadelerini kullandı.

salih-cora-ak-parti-trabzon.jpg

salih-cora-trabzon.jpg

2016 yılında terör örgütleri IŞİD, PKK, FETÖ’nün en ağır saldırılarına maruz kalındığını sözlerine ekleyen Cora şöyle devam etti: “PKK ve FETÖ’ye karşı Türkiye’de, IŞİD’e karşı da sınır ötesinde tarihî bir mücadele veriyoruz. PKK’nın en kanlı saldırılarının gerçekleştiği bir yılı yaşadık. Bu kanlı saldırılara rağmen bizim askerimiz de polisimiz de onların başarılı olamayacağını gösterdi. 2016 sıkıntılı oldu ama sönmekte olan yangının dumanı yüksek olur. 2016 böyle geçti ama 2017’nin demokrasimizin güçlendiği, hukukun üstünlüğünün olduğu, insan haklarının geliştiği, barış ve kardeşliğin hâkim olduğu, insanlarımızın ekonomik standartlarının geliştiği bir yıl olmasını diliyorum. Tüm milletimizin yeni yılını kutluyorum.”

Haber:Berkant Parlak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler