Üniversitede Sıkıntı Yok

Üniversitede Sıkıntı Yok

Emre Akgün Açıkladı: Üniversitede Sıkıntı Yok

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu bir açıklamada, Trabzon’da kurulması planlanan 2.devlet üniversitesi çalışmaları kapsamında Of’un avantajlı bir konumu olduğunu söylemesi Akçaabat'ta tedirginlik yaratmıştı.

Bu söylem üzerine Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ile görüşen AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, konuşmanın yanlış yorumlandığını söyleyerek ” Sayın valimiz ile bu konuyu konuştum.  Sayın valimiz, konuşmanın yanlış yorumlandığını ifade ederek kamu kurum ve kuruluşları olarak Akçaabat’taki devlet üniversitesi ile ilgili çalışmalar yapmakta olduklarını ve üniversitenin de başka bir yere kurulması gibi bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi” dedi.

Akçaabat’a ikinci devlet üniversitesi kazandırmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve çok önemli yol kat ettiklerini ifade eden Akgün, “Sayın bakanımız Süleyman Soylu bu konuda bize çok ciddi destek veriyor. İnşallah yapılan bu çalışmalar boşa gitmeyecek ve en kısa zamanda Akçaabat’a2. Üniversiteyi kazandıracağız” şeklinde konuştu. 

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler