Ümit' e Son Görev

Ümit' e Son Görev

Akçaabat’ta bir öğrencinin kullandığı minibüs şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden Ümit Tosun toprağa verildi.

İlçemiz Akçakale beldesi Gökçekaya mahallesi merkez caminde öğlen kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilen lise öğrencisi Ümit Tosun’un cenaze törenine, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, öğrenci arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze töreninde baba Halil Tosun’un güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

umit-tosun-cenaze2.jpg

 

umit-tosun-cenaze3.jpg

 

umit-tosun-cenaze4.jpg 

 

umit-tosun-cenaze5.jpg

Ümit Tosun ve dün arkadaşları Ramazan Köroğlu ve Yasin Erol isimli okul arkadaşları ile birlikte gezmek için aldıkları minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybetmiş, Ramazan Köroğlu ve Yasin Erol ağır şekilde yaralanmıştı.

Öte yandan güvenlik güçlerinin yaptıkları incelemede aracı akaryakıt istasyonundan çıkarken Yasin Erol’un kullandığını tespit ettiği, istasyondan ayrıldıktan yaklaşık 1 saat sonra meydana gelen olay anında aracı kimin kullandığı henüz tespit edilemedi. Yaralanan öğrencilerin yoğun bakımda olması da olayın aydınlatılmasını güçleştirdiği öğrenildi.

 

Olay Yeri


Akçaabat'ta Trafik Kazası.1 Ölü 2 Yaralı
Yükleyen adomedya. - Dünyadan haber videoları

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler