Ülkücülerden Şahlanış Gecesi

Ülkücülerden Şahlanış Gecesi

Ülkücülerden Şahlanış Gecesi

Akçaabat Ülkü Ocakları tarafından organize edilen Şahlanış Gecesi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Fatih Eğitim Fakültesi Mahmut Goloğlu Salonu'nda düzenlenen geceye, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı  Bekir Sıtkı Tarım, MHP MYK Üyesi Süleyman Yunusoğlu, MİARGEM Başkanı Halil Memiş, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurıkız, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik, MHP Eski İl Başkanları Muammer Demeli ve Nihat Birinci,  Söğütlü Eski Belediye Başkanı Metin Gedikli,  Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Mihrap Altınışık, Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Atasoy, Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Trabzon BB Mehteran ekibinin gösterisi sonrasında gösterilen sinevizyon izleyicilere duygulu anlar yaşattı. Sinevizyonda MHP gene Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşması salonda büyük alkış aldı.

gecede bir konuşma yapan Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melkşah Atasoy gecede yaptığı konuşmada, ülkücülerin vatanına, bayrağına sahip çıkan gerekirse vatan için canını seve seve verenler olduğunu belirtti.

Atasoy konuşmasında "1969’dan bugüne kadar Ülkücü Hareket her türlü cefaya talip olmuş, vatanına sahip çıkmış, zahmet çekmiş ve bu uğurda bedeller ödemiştir.  Ülkücü Hareket’in bir neferi olarak mazimizden, son derece gururluyum.   Ülkemiz bu günlerde çok önemli bir mihenk taşını geride bırakmak üzeredir. Yüzyıllardır yaşadığımız coğrafyada önemli siyasi, askeri, ekonomik ve kültürel güç olarak başka ülkelerin ilgi odağı olan güzel Türkiye’miz yaşadığı onca engellemelere rağmen Hendek operasyonları, Fırat Kalkanı ve Afrin harekâtı ile ilk olarak malum ülkelere; biz yüzyıllardır buradayız ve burada olmaya da devam edeceğiz mesajı ile bir gözdağı vermiş, ikinci olarak 15 Temmuzu planlayan ve uygulatan vatan hainlerinin suratına Osmanlı tokatını indirmiştir" dedi.

 

Atasoy konuşmasını şöyle tamamladı "Bulunduğu makamı istismar eden, her türlü faaliyete müsaade eden, fakat ülkü ocakları dendiği zaman bin bir dereden su getirten insanlara çağrım, emeklerinin beyhude olduğudur. Ne yaparsanız yapın Ülkücü yılmaz, milleti için her zaman mücadele eder. Taraf tutmayın adil olun! MHP Genel Başkanı, Liderimiz Devlet Bahçeli, milli menfaatleri gözeterek sarf ettiği gayretleri elbette anlamayanlar olacaktır, feraset sahibi olan genel başkanımız dün olduğu gibi yarında haklı çıkacaktır" dedi.

Gecede sanatçılar Ozan Arif Atılgan, Ali Kınık  sahne alarak izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler