Ülkemizi Şampiyonluğa Taşıdılar

Ülkemizi Şampiyonluğa Taşıdılar

Akçaabatlı antrenörümüz ekibi ile birlikte Challenge 4'de Avrupa Şampiyonu olarak bir üst guruba çıkmayı başardı.


Atina’da yapılan A Milli Takımlar Avrupa Challenge 4 Şampiyonasında Türkiye Milli Takımımız Gürcistan’ı 10 -0, Kıbrıs Rum Kesimi’ni 7-0, Bulgaristan’ı 3-1 ve zorlu Yunan rakiplerini 2-1 yenerek ülkemizi şampiyonluğa taşıdılar.

Turnuva hakkında bilgi veren Emirzeoğlu şunları söyledi: “Atina’da 2004 Olimpiyatlarının yapıldığı hokey sahasında maçlarımızı yaptık ve olimpik bir hokey sahası olan bir ülkeyi yendik. Yunanistan’da Olimpik Hokey sahaları mevcut, oysaki Türkiye’de bırakın illerde Türkiye genelinde daha bir tane hokey sahamız yok. Bu şartlara rağmen yine biz şampiyon olduk ve gururluyuz tek dileğimiz ülkemize de nizami standartlarda hokey sahasının yapılması ve Trabzon’da da bu spora destek verilmesi. Trabzon’da bu sporu gençlerimize sevdirdik ve zaman zaman yapılan müsabakalara katılıyoruz. Bu başarı eğer bizim ülkemizin gençlerinden geliyorsa bu spor branşına destek verilsin.”dedi.

hokey-takimi1.jpg

Emirzeoğlu: “Kulüpleşme bazında şu an Trabzon’da 2 kulübümüz var Erdoğduspor ve Trabzon Belediyespor aynı zamanda Gençlik Spor kulübünde de sporcularımız var. Bizlere bu sporu yapabilmemiz için destek olan ve tesislerin kullanımında bizlere imkan sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Şerif Özgür Bey’e minettarız. Finansal açıdan sponsorlara ihtiyacımız var lütfen futbola ve diğer branşlara yapılan yatırımların çok ufak bir meblağsını bu sporu yapan gençler için değerlendirelim. Akçaabat ve Trabzonlu gençlerimizi ülkemize kazandıralım. Milli takım oyuncularımız ve antrenörlerimiz ile birlikte bu zaferimizi Türkiye’mize armağan ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor