Uğur’un başarısı plaketle taçlandı.

Uğur’un başarısı plaketle taçlandı.

Uğur’un başarısı plaketle taçlandı.

Uğur’un başarısı plaketle taçlandı.

12. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitimi Kongresine katılan ve üstün başarı sağlayan Akçaabat Uğur Okulları, teşekkür belgesi ve plaketle ödüllendirildi.

Akçaabat Uğur Okullarında gerçekleşen plaket takdim töreninden önce yaptıkları çalışmalar hakkında kısa bir bilgi veren Akçaabat Uğur Okulları müdürü Aziz Sonkaya, “12. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitimi Kongresine bizden Stem ekibi bir grup, çalıştay olarak katıldı. Çalıştayımız çok ilgi gördü. Öncelikle 20 kişilik tasarlamıştık. 25 kişiye çıkardık. Biz Stem eğitiminin saha çalışmasını ilk defa burada sergilemiş olduk. Arkadaşlar Stemin eğitimde teorik yanını izlediler ancak pratik, sınıf içi çalışmasını bizim çalıştayda gördüler. Bu ilgi bizi memnun etti. Çalıştaydan sonra bir çok arkadaş Stem eğitimi öğretmen sertifikası vermek için Bahçeşehir Üniversitesinin düzenlediği bu sertifika programına katılmak için bize başvurdu. Burası Stem eğitiminin uydu merkezi. Bahçeşehir Üniversitesi ile birlikte ortak hareket ediyor. Ayda bir kez cumartesi günleri saha uygulama çalışması yapıyoruz. Geri kalan zamanda ise Bahçeşehir üniversitesinde uzaktan eğitim de veriliyor ve bu eğitim yaklaşık 1 yıl sürüyor. Bizim arkadaşlarımızda geçen yıl, 1 yıllık çalışmaya katılmıştı. Bu 1 yıllık çalışmanın sonunda eğitim sertifikasını aldılar. Özel olarak seçilen 5 okuldan bir tanesiyiz. Bu konuda başarı gösterdiler. Bir arkadaşımız Amerikaya kadar gitti ve orada da birinci oldu. Oradan çalıştay için Cern’e çağrıldı. Bu bize gurur verdi. Şimdiyse KTÜ Dekanımız 12. UFBMEK Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Akdeniz, çalışmalarımızdan dolayı bizi plaketle onure edecekler” şeklinde konuştu.

 

Ödül verecek heyetin okula gelmesiyle ödül töreni başladı. UFBMEK Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Akdeniz tarafından, Akçaabat Uğur Okulları adına okul müdürü Aziz Sonkaya’ya üstün başarılarından dolayı teşekkür belgesi ve plaket verildi.

 

Plaket takdiminden sonra kısa bir konuşma yapan Akçaabat Uğur Okulları müdürü Aziz Sonkaya, “ Plaket ve teşekkür belgesi bizi ayrı bir onurlandırıyor. Lise düzeyinde eğitim kurumunun üniversite ile böyle yakın çalışması ve üniversite eğitimine, eğitim fakültesi olarak düşündüğümüzde ona entegre olması ayrı bir kıvanç verici. Bunlar çalışmaların kıymetini arttırıyor. Böyle ödüller aynı zamanda şevkimizi arttırıyor. Daha güzel ilişkiler içerisinde daha güzel işler yapacağımızı düşünüyorum.” Dedi.

Kaynak:akcaabatpostasi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler