Uğurda Mezuniyet Sevinci

Uğurda Mezuniyet Sevinci

Akçaabat Uğur Okulları, gerçekleşen muhteşem bir geceyle mezunlarına veda etti.

Akçaabat Uğur Okulları, gerçekleşen muhteşem bir geceyle mezunlarına veda etti.

Akçaabat Darıca Tilya Resort'ta gerçekleşen mezuniyet gecesine, Akçaabat Belediye Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Sebahattin Yazıcı, Dörtol eski belediye Başkanı Cevat Birinci, Okul Müdürü Cevdet Bayraktar, okul yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Mezuniyet töreninin açılışında konuşan okul müdürü Cevdet Bayraktar, duygusal ve bir o kadar da yön gösterici  bir konuşma yaptı. Bayraktar konuşmasında şunları söyledi. “Uğur okulları olarak özgüvenleri yüksek, başarılı, ülkesine, milletine ve insanlığa yararlı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla çok çalışıyor, araştırıyor, kaliteyi ön planda tutarak öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bilimsel ve akademik eğitim ile öğrencilerimizi başarıya taşıyor, kişiye özgü rehberlik sistemi ile onları adım adım takip ediyoruz. Gelişen ve değişen dünyaya uyum sağlayabilen, milli ve manevi hassasiyetleri yüksek aynı zamanda bir dünya vatandaşı olabilecek özelliklere sahip insanlar olarak ülkemizin geleceğinde rol almalarını arzu ediyoruz.  Eğitimde 50 yılı aşkın tecrübesi ile Bahçeşehir - Uğur eğitim kurumları çatısı altıda bulunmaktan ve eğitim alanında dünyayı yakından izleme olanağına sahip olmaktan dolayı kendimizi oldukça güçlü hissediyoruz.  Yaparak, yaşayarak, hayatına tatbik ederek,  öğrenmeye ve üretmeye dayalı bir anlayışla öğrencilerimizi 21. yüzyıl becerileri ile donatmak, ülke ekonomisine katma değer sağlayacak nesiller yetiştirmek zorunda olduğumuzu düşünüyoruz.”

Yapılan konuşmaların ardından bayrak devir teslimi gerçekleştirildi. Uğur Anadolu Lisesi, Uğur Hazırlık Lisesi ve Uğur Sağlık Meslek Lisesi Okul birincileri okul kütüğüne isimlerini çaktı. Tören öğrencilerin konuşması ve kep atma töreni ve havai fişek gösterisi ile sona erdi.

ugur-koleji-akcaabat-11.jpgugur-koleji-akcaabat-12.jpgugur-koleji-akcaabat-13.jpgugur-koleji-akcaabat-14.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler