Uğur'da Mezuniyet Coşkusu

Uğur'da Mezuniyet Coşkusu

Uğur'da Mezuniyet Coşkusu

Akçaabat Uğur Okulları, gerçekleşen muhteşem bir geceyle mezunlarına veda etti.

Akçaabat Darıca Tilya Resort'ta gerçekleşen mezuniyet gecesine, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,   Akçaabat Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, okul yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Mezuniyet töreninin açılışında konuşan okul Cevdet Bayraktar, yaptığı konuşmada, 5. yılda 150 öğrenciyi daha mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.  Bayraktar "Uğur okulları olarak 150 öğrencimiz daha mezun etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.  Uğur okulları olara, özgüvenleri yüksek, başarılı, ülkesine, milletine ve insanlığa yararlı bireyler yetiştirebilmek amacıyla, çok çalışarak, araştırarak, kaliteyi ön planda tutarak, en önemlisi onları sevgiyle kucaklayarak, eğitim öğretim faaliyeti yürütüyoruz" dedi.

Geleceğin Aziz Sancar'ını yetiştirmek amacında olduklarını ifade eden Bayraktar  “Değerli öğrencilerimi, ilim ordusuna destek olacak, insanlığın yararına yeni buluşlara imza atacak, bilgi dünyasına düşünce hayatına yeni ufuklar açacak olan 4 yıllık zorlu bir eğitim sürecinin ardından mezun olmaya hak kazandınız. Hepimizin onuru, gururu oldunuz, geleceğin doktoru, mühendisi, avukatı, öğretmen adaylarısınız. Ülke olarak bilime, araştırmaya, teknolojiye ihtiyacımız var. Sizler geleceğin Aziz Sancarları olmalısınız.  Sevgili öğrencilerim, Uğur Okulları çatısı altında bambaşka dostluklar, güzellikler, acısıyla tatlısıyla güzel anılar yaşadınız. Zaman bir su misali hızla akıp geçiyor. Bugünden sonra yaşananlar tatlı bir anı olarak yüreğinizin bir köşesinde kalacak ve farklı ufuklara doğru yelken açacaksınız. Uğur okullarında bilgiden önce öğrendiğiniz sevgi, saygı, özveri, dostluk aklınızdan inanıyorum ki çıkmayacaktır. sizleri çok sevdik ve hep seveceğiz. hepinize başarılar diliyorum, yolunuz bahtınız açık olsun.” şeklinde konuştu.

Mezun olan öğrencilerin bayrak devir tesliminden sonra, okul birincileri okul kütüğüne  isimlerini çaktı. Dereceye giren öğrencilerin plaketleri Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen tarafından takdim edildi. Diplomaların verilmesinin ardından havai fişek gösterisi ve kep atma töreni ile program sona erdi.

cevdet-bayraktar1.jpg

ugur-koleii.jpgugur-koleii2.jpgugur-koleiimezuniyet.jpgmezuinyet-as.jpg

akcaabat-ugur-kolejii.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler