Ucube Proje Kimin?

Ucube Proje Kimin?

Ucube Proje Kimin?

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, Türkiye gündeminde yaşanan olumsuzlukları ve Akçaabat’a yapılmak istenen yol projesini eleştirdi. Akçaabat sahilinin ucube bir projeyle karşı karşıya kaldığını anlatan Hacıoğlu, “İster muhalefet, ister iktidar milletvekili olsun artık milletvekillerinin herhangi bir soruna çözüm getirme imkânı kalmamıştır. Bütün yetkiler artık sarayda ve sarayın atanmış bakanlarındadır. Akçaabat’ımızın yaşadığı güncel yol sorunu karşısında, kimsenin muhatap bulup çözüm oluşturamaması bundandır. Yıldızlı mahallemizde yapılan yol koca bir mahalleyi yok etmişti; şimdi ise Yaylacık ve Söğütlü de yer alan, insan ile denizin buluşabildiği son sahillerimiz aynı akıbetle karşı karşıya. Bu ucube projenin sahibi yok. Muhalefet istemiyor. İktidar istemiyor. Sivil toplum istemiyor. Belli ki sesimiz saraydan duyulmuyor ve korkarım ki bu sesi oraya taşıması gerekenlerde de bu imkân ve kabiliyet yok.” diye aktardı.

DÜN EKİLEN KİN BUGÜN MEYVE VERDİ

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. Yaşı kutlu olsun” sözlerine hüzünlüyüz diyerek devam eden Başkan Hacıoğlu, “Hüzünlüyüz; çünkü terör, dün olduğu gibi bu günde dört canımızı aldı. Hüzünlüyüz; çünkü siyaseti kin ve iftira üzerine kuranların ektiği tohumlar bugün meyve verdi; genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na alçakça bir saldırı gerçekleştirildi. Terörü de; en az terör kadar tehlikeli bu dil ile siyaset yapanları da kınıyor; lanetliyoruz.” dedi.

TBMM SANKİ TEMSİLİ BİR KURUM

TBMM’nin atıl vaziyette kaldığını dile getiren Hacıoğlu, “Devleti kuran ve milli hakimiyetin yegane temsilcisi olması gereken TBMM artık bütün yetkileri yok edilmiş, adeta temsili bir kurum haline getirilmiştir.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Haberler