Uçarsudan Müthiş Başlangıç

Uçarsudan Müthiş Başlangıç

Trabzon 1. Amatör Küme Bordo Grup’da mücadele eden Uçarsuspor, karşılaştığı Yenimahallespor’u 6-0 yenerek lige 3 puanla başladı

 

 

Bu sene 1 Amatör Küme’ye yükselen Uçarsuspor ile 1. Amatör Kümeye düşen Yenimahallespor’un karşılaşmasında gülen taraf Uçarsuspor oldu. Mavi-Beyazlılar ilk yarıda ve ikinci yarıda attığı gollerle rakibini bozguna uğrattı. Maça çok iyi başlayan Mavi-Beyazlılar maçın 12. dakikasında Çağlar’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 45. dakika Murat takımını 2-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

 

İkinci yarıya da gol ile başlayan Mavi-Beyazlılar 50. dakikada sonradan oyuna dahil olan Buğra’nın golüyle farkı 3 e çıkardı. Karşılaşmanın 70. dakikasında Kadir Keleş skoru 4-0 yaparak takımını iyice rahatlattı. 81. dakikada Buğra farkı 5 e çıkardı. Maçın 86. dakikasında yine sahneye çıkan Buğra durumu 6-0 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmazken maç 6-0 Uçarsu’nun galibiyeti ile sona erdi.

 

 

HAKEMLER: Şennet Gündoğdu***, Murat Zavrak**, Ramazan Keleş**

Y.MAHALLE: Abdurrahman*, Adem*, Adem Kaynar*, Oktay*, Yaşar*, Arda*, Yasin*(Dk.46 Umut*) Samet*, Serkan*(Dk.46 Mehmet), Onur Alp*, Murat*(Dk.76 Onur*)

UÇARSU: Soner**, Serkan**, Ercan**, Tolga***(Dk.61 Barış**), Hüseyin***, Selçuk**, Murat Usta***(Dk.46 Buğra****), Kadir Yılmaz** Serhat**, Çağlar**(Dk.67 Samet**), Kadir Keleş***

GOLLER: Dk.12 Çağlar, Dk.45 Murat Usta, Dk.50-81-86 Buğra, Dk.70 Kadir Keleş (Uçarsu)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor