Tütünspor'danGalibiyet Selfisi

Tütünspor'danGalibiyet Selfisi

Akçaabat Tütünspor Hentbol takımı deplasmanda karşılaştığı Ankara Spor Kulübü’nü mağlup etmeyi başardı.

Akçaabat Tütünspor Hentbol takımı deplasmanda karşılaştığı Ankara  Spor Kulübü’nü mağlup etmeyi başardı.

Ankara Pfof. Dr. Yaşar Sevim Sapor Salonu’nda oynanan karşılaşmadan 31-25 üstünlükle ayrılan temsilcimiz puanını 4’e çıkartarak ligde de 5.liğe yükseldi.

Karşılaşma sonrası bir açıklama yapan Tütünspor Kulübü Başkanı Fazıl Tuylu, Trabzon'u hentbolde en iyi şekilde temsil ettiklerine inandıklarını belirtti. Başkan Tuylu "Kçük bütçemizle büyük işler yapıyoruz. Aynı ligde mücade ettiğimi diğer kulüplere bakıldığında aramızda hem ekonomik hem de tesis anlamında muazzam bir fark var. Fakat biz bunların arkasına sığınarak mazeret üretmiyoruz. Amatör ruhla elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. son iki haftadır takımız galibiyet alıyor. Bu küçümsenecek bir olay değildir" dedi.

Hergeçengün lige daha da çok ısındıklarını dile geitren Tuylu "bu sene ligde 2. yılımız. Geçen sezon ilk yılımız olmasına karşılık çok iyi maçlar çıkarttık. O tecrübe ile bu sezon çok daha güzel işler yapacağımızdan eminiz. Bu başarıda emeği geçen başta sporcu ve teknik kadro olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Çocukarı Yanlız Bırakmayın.

Akçaabat'ta spor salonu olmadığından maçlarını 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynamak zorunda kaldıklarını dile getiren Başkan Fazıl Tuylu "Bu çocuklar çok iyi şeyler yapıyorlar. Bizimde bunlara destek olmamız gerekir. Bu destek illa maddi olarak olmaz, tribüne gelerekte en iyi şekilde desteğimizi yapabiliriz" dedi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler