TÜTÜNSPOR SEZONU AÇTI

TÜTÜNSPOR SEZONU AÇTI

Akçaabat’ın en köklü amatör spor kulüplerinden olan Tütünspor 2014-2015 Futbol Sezonu’nun açılış törenini yaptı.

6 Eylül Cumartesi günü Atatürk Parkı’nda düzenlenen bir törenle yeni sezona merhaba diyen takımımızın sezon açılışı oldukça kapsamlı bir şekilde gerçekleştirildi. Fevzipaşa Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Serkan Altuntaş’ın sunuculuğunu yaptığı tören alanına kulübün sporcuları, yöneticileri ve antrenörleri Festival Alanı’ndan başlayan ve İnönü Caddesi’ni boydan boya kat eden bir kortejle ulaştılar.

Atatürk Anıtı’na çelenklerin sbunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Kulüp Başkanı Fazıl Tuylu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve eski Trabzon Milletvekili Dr. Ali Kemal başaran birer konuşma yaptı.Törende kulübün ilk yıllarında kulüp formasını terleten isimlerden Turhan Verep Yılmaz Mısır, Hayati Bektaşoğlu, Hayati Eskici, Ahmet Bayraktar, Arif Özcan, Ali Sivrikaya ve Fevzi Bektaşoğlu’na da birer plaket verildi.

Toplu fotoğraf çekiniyle son bulan törenin ardından kulüp yöneticileri ebediyete intikal etmiş kulüp emektarlarının mezarlarını ziyaret etti. Mezarlıkta bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Fazıl Tuylu, “14 Şubat 1957 yılında Akçaabat Tütünspor Kulübü’nü kuran başta merhum Hüseyin Reis ve yine merhum arkadaşları Ali Yorulmaz, Rahmi Çırak, Hasan Nuri Güngör, Osman Uzun, Kemal Kalaycı ve Hüseyin Hançer’e ayrıca yine kulüp başkanlarımızdan merhum olan Hazım Pul’a Teoman Timurci’ye Nevzat Çanakçı’ya Yılmaz Yılmaz’a ve Mustafa Erbaşaran’a ve yine kulübümüzde yöneticilik, antrenörlük ve oyunculuk yapmış olup vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. 

4-326.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor