Tütünspor Başkandan Ne İstedi?

Tütünspor Başkandan Ne İstedi?

Tütünspor Kulübü hentbol sporcuları Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret etti.

Hentbol 1.Lig'de mücadele eden Akçaabat Tütünspor Kulübü hentbol sporcuları Akçaabat belediye Başkanı şefik Türkmen’i makanında ziyaret etti.

Trabzon’un Hentbol 1. Lig’de temsil eden Akçaabat Tütünspor Hentbol Takımız sporcuları Akçaabat  Belediye Başkanlığı’na seçilen Şefik Türkmen’i makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Ziyarette Kulüp başkanı Fazıl Tuylu, hentbol takım antrenörü Sami Seis, sporcular ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Ziyarette konuşan Başkan Türkmen, Akçaabat’ın her branşta başarılı sporculara sahip olduğunu ve bununla gurur duyduklarını belirtti. Türkmen “Tütünspor futbolda geçmişi başarılar ile dolu bir kulübümüz. Şimdi de bu başarısını hentbol branşında gerçekleştiriyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Belediye olarak spor kulüplerimize elimizden gelen desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz” dedi.

utunspor-kulubu-hentbol-sporculari-akcaabat-belediye-baskani-sefik-turkmen’i-makaninda-ziyaret-etti..jpg

utunspor-kulubu-hentbol-sporculari-akcaabat-belediye-baskani-sefik-turkmen’i-makaninda-ziyaret-etti.1.jpg

Tütünspor Kulübü Başkanı Fazıl Tuylu ise, bir hafta sonra Süper lige yükselmek için Play-Off maçları oynayacaklarını ve başarılı oldukları takdirde Trabzon’u Süper Lig’de temsil edeceklerini belirtti.  Başkan Tuylu “Hentbol branşımızı yeni kurmamıza karşılık bu sezon çok iyi bir performans sergileyerek Play-Off maçları oynama hakkı elde ettik. 19-21 Nisan 2014 tarihlerinde Ankara THF Spor Salonu’nda oynayacağımız maçlarda başarılı olursak Trabzon’u Hentbol Süper Lig’de temsil edeceğiz” dedi.

Akçaabat’ta spor salonu sorunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Tuylu “Akçaabat’ta spor salonu olmaması nedeniyle maçlarımızı Beşikdüzü’nde oynamak zorunda kalıyoruz. Akçaabat’taki spor salonunda yapılacak tadilat ile maç oynamaya müsait hale gelebilir. Bu konuda Belediyeden destek bekliyoruz” dedi.

Ziyarette Başkan Türkmen’e sporcular tarafından imzalanan Tütünspor forması hediye edildi.


Tütünspor'dan Şefik Türkmen'e Teşekkür Ziyareti paylaşan: adomedya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor