Turnuvada Final Zamanı

Turnuvada Final Zamanı

Turnuvada Final Zamanı

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla organize edilen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın final maçı Darıca Otohan halı sahada oynanacak.

33 takımın yer aldığı futbol turnuvasında eleme maçları tamamlanarak finale gelindi. 23 Nisan Salı günü saat 18:00’da üçüncülük maçı olarak Akçaabat Belediyesi – Cumhuriyet Ortaokulu karşılaşması oynanacak. Aynı gün saat 19:00 da final karşılaşması olarak Milli Eğitim Müdürlüğü- Tarım Müdürlüğü karşılaşması oynanacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “ 33 takımın yer aldığı turnuvada maçlar centilmenlik çerçevesinde oynandı. Şimdi üçüncülük ve final maçları oynanacak. Bu karşılaşmaların da spor ahlakına yakışır şekilde sonlanacağına ben inanıyorum. Akçaabat’ta spor ile ilgili daha kat etmemiz gereken önemli bir mesafe olduğunun farkındayız; ama Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde sporcuların desteklenmesine, sporun gelişmesi ve yaygınlaşması için gayret sarf ediyoruz. Bu anlamda Belediyemiz bünyesinde Spor İşleri Müdürlüğü kurulmuştur. Bu organizasyon da gösteriyor ki Spor İşleri Müdürlüğümüzün kurulması Şehrimiz için çok doğru bir karardır. Bu vesile ile böylesine büyük bir organizasyonun başarıyla tertiplenmesinde emeği geçen başta Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürümüz Ahmet Murat BAŞ’a ve Spor İşleri Müdürlüğümüz çalışanlarına, emeği geçen herkese teşekkür ediyor; tüm halkımızı 23 Nisan Salı Günü Otohan Halı Sahada oynanacak olan üçüncülük ve final maçlarını izlemeye davet ediyorum.” dedi.

cumhuriyet-ortaokulu-002.jpgmilli-egitim-mudurlugu-(1).jpegtarim-mudurlugu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler