Turnuvada 61.Maç Oynandı

Turnuvada 61.Maç Oynandı

Turnuvada 61.Maç Oynandı

FUTBOL TURNUVASINDA 61’İNCİ MAÇ OYNANDI

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimi güçlendirmek için organize edilen ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ Darıca Otohan Halı sahada devam ediyor.

33 takım ve 8 gurubun katıldığı Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında ilk maçlar büyük heyecan, dostluk ve centilmenlik içerisinde oynandı. Turnuvamız çeyrek final müsabakaları 11 Nisan 2019 itibariyle devam edecek. 22 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 18.00’da üçüncülük maçı, aynı gün saat 19.00’da final maçı oynanacak.

Konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat Belediyesi olarak düzenlediğimiz ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda personeller arası tanınırlığı artırmayı, mesai stresini azaltmayı, kurum aidiyetini artırarak çalışanlarda motivasyonu sağlamayı, insanları hareketli bir yaşamı teşvik etmeyi ve sporun kaynaştırma özelliğini tüm camiaya yaşatmayı amaçladık. Bu felsefe içerisinde rekabetin ve dostluğun ön plana çıktığı bir futbol turnuvası gerçekleştiriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm takımlara müsabakalarda başarılar diliyorum.” dedi.

Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nı büyük çaba göstererek organize eden Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürü Ahmet Murat Baş ise “Kurumsal bağlılığı geliştirmek adına düzenlediğimiz bu turnuvaya toplamda 33 takım 8 gurup katıldı. Futbol Turnuvasına ilgi yoğun oldu. Turnuvamızı geleneksel hale getirmek istiyoruz. Bugüne kadar yaklaşık olarak 61 müsabaka yapıldı. Final maçlarına adım adım ve büyük heyecanla gidiyoruz. Tüm takımlara başarılar; ilgi gösteren emeği geçen herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

f1-005.jpgf2-007.jpgf3-007.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler