Türkmen'i Kızdırdılar "Bir Yalanın Peşine Gidiyorlar"

Türkmen'i Kızdırdılar "Bir Yalanın Peşine Gidiyorlar"

Türkmen'i Kızdırdılar "Bir Yalanın Peşine Gidiyorlar"

 

Her şeyimi Bu Şehir İçin Verdim.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, 25 yıl bilgi deneyim ve becerisini bu şehir için harcadığını ifade etti. Başkan Türkmen “25 Yıl Akçaabat’a hizmet ettik. Yanlışlarımızda olabilir. Ama çalmadık, çırpmadık, çaldırmadık, menfaat sağlamadık, milletin malını, milletin emanetini en iyi şekilde korumaya çalıştık” dedi.

Osman Nuri Ekim’i Bir kaç yıl önce tanıdım.

Başkan Türkmen, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim ile ilgili çirkin iddiaların dolaştığını da açıklayarak “Şimdi bazıları çıkmış diyor ki, Osman Nuri Şefik Türkmen’in devamıdır. Bakın yüzü burada kendisine şunu söyledim. Bana sorduklarına cevap veririm, ama seni hiçbir zaman yönlendirmem. Ben kendi oğlumu bile yönlendirmem. Oğlum iyi bir eğitim almış bir kişidir. Onu bile yönlendirmem. Osman Nuri Ekim de iyi bir eğitim almış. Niye yönlendirmem, çünkü onlar benden daha iyi eğitim almış kişiler. Onlar yeni bilgilerle donatılmış. Çağın ihtiyaçlarını daha iyi anlayabilir. Osman beye ilk baştan bunu söyledim. Hiçbir belediye başkanı yönlendirilmez, böyle bir şey olmaz. Biz ancak sana yardımcı oluruz. Tecrübemiz var, ihtiyaç duyulursa tecrübemizi sizinle paylaşırız. Fakat son kararı verecek sizlersiniz dedim. Bir takım insanlar çıkıp Şefik Türkmen yeğenini koydu yerine diyorlar, yok öyle bir şey. Osman Nuri benim yeğenim falan değil. Keşke olsaydı. Osman Nuri Ekim’i bir iş dolayısıyla tanıdım. 2012 yıllarında tanıdım. 5 yıl önce de onu meclise aldık. İnsanlar nasıl yalan konuşuyor. Hayret ediyorum” şeklinde konuştu.

Yanlış Adamlar Çok Cesurlar

Şefik Türkmen, kendisine karşı olan kişilerin cesurca hareket ettiğini belirterek “üzülüyorum. Yanlış adamlar çok cesur. Yalan yanlış ifadeler kullanıyorlar ve benim yerin dibine sokmaya çalışıyorlar. 25 Yıl Akçaabat’a hizmet eden birisini kötü niyetli insanlar cesurca kötülüyorlar. Bu saygısızlıktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler