Türkmen'e Galericilerden Vefa

Türkmen'e Galericilerden Vefa

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e Akçaabat Oto Galericiler Derneği tarafından veda programı düzenlendi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e Akçaabat Oto Galericiler Derneği tarafından veda programı düzenlendi.

31 Mart 2019 itibari ile görevi sona erecek Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e  Akçaabat Oto Galericiler Derneği tarafından veda programı düzenlendi. Akçaabat Saray Köfte Restaurant’ta düzenlenen programa, AK parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,  AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Oto Galericiler Derneği Başkanı Necati İsak, galericiler ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta,  Şefik Türkmen’in 25 Yıl Akçaabat’ta şaibesiz bir görev yaptığını ve ömrünün en verimli dönemini Akçaabat için harcadığını ifade etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ta Oto Galeri Sitesi projelerinin olduğunu ve bunu hayata geçirmek için gayret göstereceklerini ifade etti.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise düzenlenen program dolayısıyla Dernek Başkanı Necati İsak’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

sefik-turkmen-akcaabat-vefa.jpg

Akçaabat Oto Galericiler Derneği Başkanı Necati İsak, Başkan Şefik Türkmen’e Akçaabat’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

akcaabat-belediye-baskani-sefik-turkmene-vefa1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler