Türkmen, " Yapamadığımız Bir şey Var O da..."

Türkmen, " Yapamadığımız Bir şey Var O da..."

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, "Her şeyi Yaptık Yapamadığımız Bir şey Var O da..."

akcaabathaber.com ÖZEL HABER

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “bölgede kar ile en başarılı çalışmayı yapan belediyeyiz” dedi.

Başkan Türkmen Belediye Meclisi toplantısında meclis üyelerini karla mücadele hakkında bilgilendirdi. Türkmen konuşmasında, son 30 yılın en fazla kar yağışına şahit olduklarını ve karla mücadelede başarılı bir çalışma yaptıklarını belirtti. Türkmen “Biz meteorolojin yaptığı açıklamalar ile hazırlıklarımıza başladık. Arkadaşlara kar mücadelesi yapacak makinelerimizin hepsi faal olsun, hiç arızalı makinemiz kalmasın dedik ve öyle hazırlandık.   Karla mücadelede tüm araçlarımızı an be an araç takip sistemiyle takip ettik. İlk günden itibaren 22 adet iş makinemizi sahaya sürdük. 2 adet kiralık araç aldık. 4 tane araç ise Büyükşehirden geldi. Toplam 28 iş makinesi sürekli sahadaydı” dedi.

Öncelikle ana yolları açmaya çalıştıklarını belirten Türkmen “Karla birlikte herkes kendi yolunun açılmasını ister. Ancak biz öncelikle ana yolları açtık. Önceliği hasta olan yerlere verdik.  Özellikli diyaliz hastalarına öncelik verdik. Bölgemizde çok sayıda diyaliz hastası var. Gece saat 2’de 112’den beni aradılar. Hasta var ve çıkamıyoruz diye. Hemen iş makinelerimizi o bölgeye sevk ettik ve hastayı ambulansa ulaştırdık.  Biz bu şekilde çalıştık. Yeri geldi ben araziye çıktım, yeri geldi diğer arkadaşlarımız araziye çıkmıştır” dedi. Akçaabat Belediyesi’nin çok başarılı bir çalışma yaptığını ifade eden Türkmen “ Biz Akçaabat Belediyesi olarak çok başarılı bir çalışma yaptık. Yapamadığımız bir şey varsa o da reklamımızı yapamadık.  Bu kadar çalışmayı görmemek, o çalışmayı yapan arkadaşların emeklerine yazık olur. Gece gündüz çalışan, gecenin bir yarısı Ağaçlı’nın başından hasta alınmasına yardım eden arkadaşlarımızın emeklerine haksızlık etmiş oluruz” dedi.

Başkan Türkmen, yapılan çalışmada emeği geçen işçilere, müdür ve daire amirlerine ve Büyükşehir Belediye Başkanına katkılarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum
Haberler