Türkmen "Örnek Alınan Belediyeyiz"

Türkmen "Örnek Alınan Belediyeyiz"

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Şefik Türkmen Yıldızlı TOKİ’de vatandaşlara hitap etti. Başkan Türkmen “ Akçaabat bu bölgede örnek bir belediyedir” dedi.

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ve partililerinde bulunduğu toplantıda konuşan Türkmen, Akçaabat belediyesinin bölgede örnek alınan bir belediye olduğunu ifade etti. Türkmen Konuşmasında “ Birçok Belediye yapacak olduğu hizmetlerde bizi örnek alıyor. Akçaabat belediyesi büyük işler yapar hale gelmiştir. Yer satmıyor ve yer alıyoruz. Bakın Orta mahalle’de tarihi evler aldık ve restore ediliyorlar. Bazıları bitmiş halde. 6 tane evimiz var bu alanda. Bu uygulamalar örnek uygulamalardır. Bu uygulamalarda örnek gösteriliyoruz. Bu uygulamaları devam ettirmek için yeniden aday olduk. Ekibimiz çok iyi. Ekibimizde 6 tane belediye başkanı arkadaşımız var. Bu başkanlarımız tırnaklarıyla beldelerine hizmet ettiler. Meclis listemizde 16 tane üniversite mezunu arkadaşımız var. Ticarette sıfırdan başlamış bugün çok başarılı olmuş arkadaşlarımız var. Bunları neden söylüyorum, bunlar işi biliyorlar. Meclis listemizde her meslekten arkadaşımız var, mimar var, çevre mühendisi var, inşaat mühendisi var, harita mühendisi var. Ben bu konularda yetişmişim ve arkamızda AK Parti gibi bir parti var, Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var” dedi.

ak-parti-yildizli-tokide.jpg

ak-parti-yildizli-tokide1.jpg

sefik-turkmen-akcaabat-belediye-baskan-adayi-001.jpg

Türkmen “Bu güne kadar 4 seçim geçirdim. Her girdiğim seçimde oy oranımı yükselterek çıktım. Ben önümü görmesem bu seçime girer miydim?  Biz sizlere hizmet etmek için buradayız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset