Türkmen Kanaat Önderlerini Ağırladı

Türkmen Kanaat Önderlerini Ağırladı

Türkmen Kanaat Önderlerini Ağırladı

Akçaabat Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Yerel Buluşmalar’ etkinliği kapsamında Akçaabat’taki kanaat önderleriyle bir araya gelindi.

 

Düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına; Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in yanı sıra Anap eski milletvekili Ali Kemal Başaran, Ak Parti İlçe Başkanı Emre Akgün, Belediye Başkan Vekili Abdullah Ertem, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Cevat Birinci ve ilçedeki kanaat önderleri katıldı.

 

Akçaabat ile ilgili görüş ve önerilerin dinlenilip değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,  Yerel Buluşmalar adıyla gerçekleştirilen toplantıların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirtti. Çeşitli kesimlerle gerçekleştirilen toplantılarda herkesi talep ve görüşlerini öğrenme imkanı buluyoruz diyen Başkan Türkmen, hizmetin bir bütün olduğunu vurguladı. İlçede yapılan hizmetlerden Belediyenin olarak hem görevli hem de sorumlu olması gerektiğine dikkat çeken Başkan Türkmen, Akçaabat’ta yapılan ve yapılması planlanan projelerden bahsetti. Akçaabat’ta turizmi öncelikli sektör olarak gördüklerinin altını çizen Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “ Biz turizme ve ticarete ağırlık vermeliyiz. İlçemizde yeme içme sektöründe hizmet veren lokantalarımız Türkiye standartların üstündedir. Hem yeme içmeyle hem tarihi ve doğal güzelliklerimizle hem yöresel el sanatlarımızla Akçaabat’ta turizmi canlandırmalıyız. Bunu ancak birlik olursak başarabiliriz.” dedi.

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ise Akçaabat’ı daha ileriye taşımak için atılacak olan her adımın kolektif bir anlayışla birlikte atılması gerektiğini belirterek ‘Yerel Buluşmalar’ etkinliğine ev sahipliği yapan Akçaabat Belediyesi’ne teşekkür etti.

Programın son bölümünde toplantıya katılanlar söz alarak Akçaabat için görüş ve önerilerini belirttiler.

akcaabat-sefik-turkmen-002.jpgakcaabat-sefik-turkmen11.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler