Türkmen, Basınla Buluştu

Türkmen, Basınla Buluştu

Türkmen Gazetecilerle

 

osman-basocak-basin.jpgAkçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren basın mensupları ile bir araya geldi.

Gazetecilerle sabah kahvaltısında buluşan başkan Şefik Türkmen, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birinin de gazeteciler olduğunu belirtti. Başkan Türkmen,  "Demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması, toplumun her kesiminin sesinin duyurulması ve kamuoyunun iyi yönde oluşması bakımından büyük önem arz etmektedir. İlçemizde yaşanan gelişmeleri vatandaşlarımıza duyuran, vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini bizlere ileten basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlar, zorlu ve meşakkatli görevlerinde başarılar dilerim " dedi.

Davete, Başkan Türkmen'in yanı sıra Akçaabat Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Ali Güngör, Trabzon Büyük Şehir Belediyesi Basın Dairesi Başkanı Ahmet Yoloğlu, Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak ile Akçaabat'ta görev yapan basın mensupları katıldı.

Belediye Başkanı Şefik Türkmen, gazeteciler günü anısına basın mensuplarına hediyelerini takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler