Türkiye Şampiyonu Oldular

Türkiye Şampiyonu Oldular

Alanya'da futsal heyecanı sonra erdi..

Finaller Denizli Trabzon arasında oynandı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Okul Sporları Federasyonu, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Federasyonu ile birlikte Alanya Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen Gençler Futsal Erkek Türkiye Birinciliği müsabakaları 18 Nisan Pazartesi günü yapılan final müsabakalarının ardından sona erdi.

6 ilden (Bolu, Trabzon, Kocaeli, Gaziantep, Denizli, Sivas) 8 takımın katıldığı turnuvanın finallerinde saat 09:00 da 3.lük maçında Trabzon Akçaabat Anadolu Lisesi, Denizli Bozkurt Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile karşılaştı. Rakibini 6-1 skorla yenen Denizli Bozkurt Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi üçüncü olmayı başardı.

Final maçı ise saat 10:30 da Trabzon Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Denizli Anafartalar Lisesi arasında gerçekleşti. Bu maçı da Trabzon Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 6-1 lik skorla kazanarak 2011 sezonu Türkiye Şampiyonu olarak büyük sevinç yaşadılar.

Sonuçlara göre 2011 Liseler Arası Futsal sezonunu, Trabzon Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi birinci, Denizli Anafartalar Lisesi ikinci, Denizli Bozkurt Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi üçüncü ve Trabzon Akçaabat Anadolu Lisesi dördüncü olarak tamamladı.

Ayrıca turnuvada en iyi kaleci ödülünü Trabzon Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinden Köksal Dayı, en değerli oyuncu ödülünü Denizli Anafartalar Lisesinden Orhun Kaan Ergen, gol kralı ödülünü Denizli Bozkurt Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinden Necati Karataş aldı. Ayrıca saygı takımı ödülünü Denizli Bozkurt Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi alırken en centilmen öğretmen ise Denizli Bozkurt Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinden Mustafa Erhan Eriş’in oldu.

Müsabakaların hemen ardından ödül töreni gerçekleşti. Sporcular kupa ve ödüllerini Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Saim Kanlı, Futsal Milli Takım Antrenörü Sinan Turhan, Alanya Futbol İlçe Koordinatörü Naci Selbes, Antalya Futbol İl Koordinatörü Sedat Öztokmak, Tertip Komitesi adına Beden Eğitimi Öğretmeni Yavuz Gürhan, Okul Sporları İl Temsilcisi Mustafa Babacan, T.F.F Futsal Geliştirme Yönetmeni Sinancan Sözen, TFF Futbol Geliştirme Sinan Bozkurt, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arslan’ın ellerinden aldılar.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor