Türkeş İçin Mevlid Okunacak

Türkeş İçin Mevlid Okunacak

Türkeş İçin Mevlid Okunacak

Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Atasoy, 4 Nisan Perşembe Merhum Alparslan Türkeş için Mevlid-i Şerif okutulacağını duyurdu.

Atasoy yaptığı açıklamada “Merhum, Başbuğumuz Alparslan Türkeş, Türk - İslam Ülküsü yolunda hizmet etmiş yolbaşçımızdır. Başbuğumuzun 80 yıllık hayatı İlay- ı Kelimetullah yoluna adanmış bir hayat olmakla beraber, çilelerle işkencelerle de doludur.

 

Tabutluklarda, cezaevlerinde filizlenen Ülkücü Hareket bugün milyonlara ulaşmıştır.  Dünya Türklüğünün dertleri ile dert edinmeye, çözüm önerileri bulma gayreti ile yoluna devam etmektedir. Turan Ülküsünün de yılmaz savunuculuğunu yapmaktadır.

Türk Milliyetçileri, Sidney'den Kosova'ya, Bakü'den,Berlin'e Türk'ün nefes aldığı coğrafyalarda Başbuğumuzu Çeşitli etkinliklerle anacak, onun fikirlerini anlatmaya yılmadan, yıkılmadan devam edecektir.

Akçaabat Ülkü Ocakları olarak, Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş için vefat tarihi olan 4 Nisan Perşembe, akşam namazına müteakip Ak  Camiinde Mevlid-i Şerif okunacaktır. Tüm vatandaşlarımızı Mevlid-i Şerif’e davet ediyorum.

Cenab-ı Allah’tan Başbuğumuza ve tüm Şehitlerimize rahmet diliyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler