Türker, AK Gençlik'e Aday

Türker, AK Gençlik'e Aday

AK Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kolları Kongresinde geri sayım…

AK Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kolları Kongresinde geri sayım…

TÜRKER, AK GENÇLİK’E ADAY

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nde kongre süreci devam ediyor. Bir süre önce İlçe Başkanlığı Kongresini tamamlayan AK Parti’nin bu kez gençleri aynı heyecanı yaşayacak.

Çok adaylı bir süreçten geçeceği anlaşılan AK Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kolları’nın ertelenen kongresi, 18 Kasım Cumartesi günü yapılacak.

AK Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kolları kongresi öncesi adaylığını açıklayan bir isim de mevcut İlçe Gençlik Yönetiminin Başkan Yardımcılarından Resül Türker oldu.

Teşkilattaki görevi Yeni Seçmen Başkanlığı olan Resül Türker, son yapılan toplantılarında, AK Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Yönetici arkadaşlarının desteğini alarak adaylığını açıkladığını dile getiren Türker, “Kongre hazırlıklarımızı bir bayram havasında gerçekleştiriyoruz. Adaylığını açıklayan ya da açıklayacak başka arkadaşlarımız da var ve olacak. Bu ne kadar büyük bir aile olduğumuzun, nasıl büyük bir hareketin içinde olduğumuzun göstergesidir.” diye konuştu.

Sorumluluğunun ne kadar büyük olduğunun bilincinde AK Dava’nın yorulmak bilmez bir genç mensubu olarak Akçaabat’ta Gençlik Kolları Başkanlığı görevine talip olduğunu ifade ederek bir basın açıklaması yayınlayan AK Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Resül Türker, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

 “Eski Türkiye’yi tarihin tozlu sayfalarına gömecek ve milletimize zulmetmiş anlayışları ortadan kaldıracak bir duruşla tavrını ortaya koyan AK Parti gençliğiyiz. Bizler, Türkiye'de ümmet sevdasını yüreğinde her geçen gün biraz daha büyüten ve bu sevda uğruna gerekirse canını verecek kadar davasına sahip çıkan AK Parti gençliğiyiz.

Yeni Türkiye yolunda Dünya Lideri Genel Başkanımızın bizlere açtığı yolda yorulma bilmeden sonuna kadar yürüyecek bir genç kardeşiniz olarak, bu dönemeçte ben de sizlerin desteğine talibim.

Okuyan, öğrenen ve öğrendiklerini hayata geçirmek için azami gayret gösteren bir gençliği tesis etmek için göreve talibim. Birliği, beraberliği, ümidi, dostluğu, kardeşliği ihya etmek için göreve talibim. Kesinlikle zirvede devralmaya talip olduğum bayrağı hak ettiği doruklardan indirmemek öncelikli gayem olacaktır.”

Başarılı bir kongre süreci geçirdiklerinin de altını çizen Akçaabat Gençlik Kolları Başkan Adayı Resül Türker, “Bilinmesi gerekir ki bizlerin Kongreleri, başkalarının Kongrelerinde olduğu gibi masaların ve sandalyelerin havada uçuştuğu yerler olmayacaktır. Bizlerin Kongreleri, fitne-fesadın olduğu yerler; hiç olmayacaktır. Tüm yönetici kardeşlerimin desteğini arkamda hissederek girdiğim bu kutsal hizmet yarışında kazananın mutlaka AK Parti olacağı bir kongre geçireceğimizin sözünü de şimdiden veriyorum. Allah muvaffak eder inşallah!” sözleriyle açıklamalarını tamamladı.

untitled-2-017.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler