Türk Milleti Titre ve Kendine Dön

Türk Milleti Titre ve Kendine Dön

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Akçaabat ilçe teşkilatı, son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Akçaabat ilçe teşkilatı, son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

İlçe başkanı Miraç Çınar imzalı açıklamada, “Bir millete şehit haberi gelmesinden daha acı ve daha tehlikeli olan şey, o milletin şehit haberlerine alışması, alıştırılmasıdır. Bugün milletçe geldiğimiz nokta maalesef tam da budur.

Hükümetin övünerek bahsettiği, en büyük projem dediği ve asla taviz verilmeyeceğini bangır bangır bağırdığı sürecin bir çözüm değil bir “Çözülme-İhanet” süreci olduğunu Milliyetçi Hareket olarak en başından beri dile getirdik. Ve bugün maalesef haklı olduğumuzu bütün Türk Milleti görmüştür, görmeye devam etmektedir.

Her gün ikişer üçer toprağa koyduğumuz kahramanlarımız artık gazetelerin ilk sayfa haberi olmaktan çıkmış, şehit sayısı çift hanelere ulaşmadıkça futbol takımlarının yeni transferleri kadar bile konuşulmaz olmuştur. Asker yakınları her an bir kara haber alacağı endişesiyle gece gündüz televizyon başında beklerken ve milletçe olağanüstü zor bir süreçten geçerken, ekranlarda, gazetelerin magazin sayfalarında hala her türlü şaklabanlıkların devam etmesi milletçe “çözüldüğümüzün” bir göstergesi değil midir?  

Sayıları her geçen gün artan bazı sanatçıların, siyasilerin, medya patronlarının ve sözüm ona aydınların yapılan bu kalleşçe saldırıları kınamamaları, kınayamamaları “çözüldüğümüzün” bir göstergesi değil midir?  

At izinin it izine karıştığı, kendi gibi düşünmeyen herkesin suçlu olduğu, mensubu olduğu milletle gurur duymanın suç sayıldığı bir ülkede yaşıyor olmamız “çözüldüğümüzün” bir göstergesi değil midir?  

Ve en önemlisi yaşanan bütün cinayetlerin baş sorumluları bugün çıkıp eli kanlı terör örgütünün çözüm sürecinde silahlandığını söylemeleri haklı olduğumuzun;

Cumhurun başı olanların bütün suçu kendisine oy vermeyenlere yükleyip de 400 vekil verseydiniz böyle olmazdı, adeta “size müstahak” dediği bir ülkede yaşıyor olmak, yaşamak zorunda bırakılmak ve bunu sineye çekmek “çözüldüğümüzün” bir göstergesi değil midir? 

 Bu vesile ile Rahmeti Rahmana kavuşan şehitlerimizin ruhları şad olsun. Mekanları cennet olsun. Büyük Türk milletinin başı sağ olsun…

Şurası unutulmamalıdır ki bu milletin muhtaç olduğu kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur… 

Yüce Türk Milleti; Titreyip kendine gelme zamanın gelmedi mi hala!!! “ifadelerine yer verildi.

                                                                                  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler