Turizm için Toplandılar

Turizm için Toplandılar

Turizm için Toplandılar

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Başkanlığında Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansında DOKA’nın son dönemdeki çalışmalarını, proje desteklerini, özel sektöre kamu kurumlarına ve yerel yönetimlere yönelik yapılan çalışmalarda gelinen son noktayı ve yatırım destek ofisinin çalışmalarının değerlendirildiği bir toplantı yapıldı.

Toplantıya Vali Yardımcı Şükrü Kara, Doka Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım,Ticaret Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu , İl Kültür Turizm Müdürü İsmail Kansız ve diğer uzman yetkililer katıldı.  

Değerlendirme toplantısında açıklama yapan vali Öz “ Geçen dönem yapılan turizm meclisi toplantısında bir takım kararlar alındı. Alınan bu kararlar neticesinde bizlerde bugün burada turizm strateji belgesini, eylem planımızı, orta ve uzun vadede yapacağımız çalışmaları, farkındalığı artırarak turizm alt yapısının geliştirilmesini, tanıtım ve koordinasyona ilişkin hususlarda temel eylem planı maddelerini ve bunlar için yapılacak çalışmaları beraberce değerlendirdik.

Bu kapsamda turizm koordinasyon kurulu, koordinasyon merkezi ve turizm enformasyon büroları ile ilgili çalışmaları en kısa zamanda hayata geçireceğiz.  Bu konuda temel ilkeler ve çalışma yöntemlerini belirlemiş olduk. Yapmış olduğumuz toplantıyla birlikte bu alanda Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansımız, Ticaret Sanayi Odamız ve diğer kurumlarımızın devam eden çalışmalarını da masaya yatırdık. Bu alandaki çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler