TSM Konseri Mest Etti

TSM Konseri Mest Etti

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Türk Sanat Müziği Severlerle buluştu.

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Türk Sanat Müziği Severlerle buluştu.

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Salih Kazancıoğlu yönetiminde halka açık bir konser verdi. Konser Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde bulunan yeni salonda gerçekleştirildi.

tsm-konser-seyirci.jpg

Konsere, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı ve Eski Trabzon Milletvekili Ali Kemal Başaran, Belediye Başkan Yardımcıları Cevat Birinci ve Osman Parlayan, Belediye Meclis Üyeleri, TRT Trabzon Haber Müdürü Mehmet Bayraktar, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, İlçe Kütüphane Müdürü İsmail Sağlam, Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Koro Şefi Serdar Pul, ilçe daire amirleri ve çok sayıda Türk Sanat Müziği sever katıldı.

tsm-cicek-takdim.jpg

Türk Sanat Müziği’nin en seçkin parçalarını seslendiren Türk Sanat Müziği Korosu, dinleyenlere keyifli bir gece yaşattı. Sunuculuğu Hakan Karan'ın yaptığı konserin sonunda, Kaymakam Soner Şenel, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Ali Kemal Başaran ve Belediye Başkanı Şefik Türkmen tarafından koro şefine çiçek takdiminde bulunulurken, gece hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler