TS Yönetiminden Ziyaret

TS Yönetiminden Ziyaret

Samsun'da geçirdiği trafik kazasında hayatlarını kaybeden taraftarlardan Bünyamin Kahriman'ın Akçaabat'taki evi, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ziyaret edildi.

Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynadığı müsabakayı izledikten sonra Samsun'da geçirdiği trafik kazasında hayatlarını kaybeden taraftarlardan Bünyamin Kahriman'ın Akçaabat'taki evi, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ziyaret edildi.

 

Trabzonspor Yönetim Kurulu adına Serdar Boğoçlu ve Özer Bayraktar, kulüp personeli adına ise Metin Kazancıoğlu ve Cahit Erdem'in gerçekleştirdiği ziyarette Kahriman ailesine başsağlığında bulunuldu.

 

Genel Sekreter Yardımcı Özer Bayraktar, yaşanan elim kazada genç taraftarların hayatlarını kaybetmesinin kendilerini derinden etkilediğini belirterek Kahriman ailesinin acısını paylaştı.

 

Bünyamin Kahriman'ın babası Kemal Kahriman ise ziyaretten dolayı başta yönetim kurulu olmak üzere Trabzonspor kulübüne teşekkür etti.

 

YÖNETİM KURULUNDAN YENİ YIL MESAJI

Öte yandan Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden yeni yıl mesajı yayımladı. Mesajda şu görüşlerde yer verildi:

"Acısıyla, tatlısıyla geride bıraktığımız 2009 yılının ardından ulaştığımız yeni senenin tüm camiamıza, taraftarlarımıza, ülke futboluna, insanlığa, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz. Trabzonspor Kulübü olarak 2010 yılında tüm kesimleriyle birlik beraberlik duygusuyla bütünleşmiş, hoşgörü ve sağduyunun hakim olduğu yeni bir başlangıcın ve başarının beklentisi içerisindeyiz. Bu beklentiler doğrultusunda yeni sezon hazırlıklını sürdüren ekibimizin ligin ikinci yarısında istenen performansı sergileyeceğini düşünüyor, tüm oyuncularımıza başarılar diliyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor