Trabzon'u Popüler Bir Liman Şehri Yapacağız

Trabzon'u Popüler Bir Liman Şehri Yapacağız

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hasan Beşli açıklamalarda bulundu

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hasan Beşli açıklamalarda bulundu.

Trabzon’u lojistik bir merkez haline getirmenin amacında olduğunu belirten AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hasan Beşli “Öncelikle Trabzon'umuzu lojistik bir merkez haline getirmenin gayreti içinde olacağız. Lojistik merkezinde toplanan ürünlerin en hızlı, en güvenli ve en ucuz yollarla nakli için öncelikle Tren Yolunun Trabzon'umuzu gelmesini sağlayacağız.

Bunun yanı sıra ürünlerimizin Akdeniz'e en kısa sürede naklinin sağlanabilmesi için Güney Çevre Yolu Projesini hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız. Bu suretle Lojistik merkezimizdeki ürünlerin en kısa sürede Mersin limanına nakli sağlanacak, Mersinden alınan narenciye ve sera ürünlerinin de en kısa sürede Trabzon Limanı üzerinden ihracatı yapılacaktır.

Arsin yatırım adası ve Trabzon limanının faaliyete geçmesi ile de yatırım adasında üretilen ürünlerin Güney Çevre Yolu, Tren Yolu ve deniz yolu ile çok daha hızlı ve çok daha uygun maliyetlerle nakilleri sağlanacak, çok kolay ulaşılabilen liman kenti Trabzon'umuz popüler bir ticaret ve turizm merkezi haline gelecek, istihdam artacak, işsizlik azalacak, bölgemiz göç veren durumundan göç alan bir konuma geçecektir. Bu suretle işsizliğin bölge insanımızın kaderi olmadığı, kısa bir dönem içerisinde çok iyi işlerin yapılabileceği görülecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset