Trabzonspor'dan Avni Aker'de İmza Show

Trabzonspor'dan Avni Aker'de İmza Show

Trabzonspor kadrosuna kattığı iki dünyaca ünlü yıldız Florent Malouda ve José Bosingwa için Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda taraftarın karşısında imza töreni düzenledi.

Trabzonspor kadrosuna kattığı iki dünyaca ünlü yıldız Florent Malouda ve José Bosingwa için Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda taraftarın karşısında imza töreni düzenledi.

trabzonspor-avni-akerde-show-yapti.jpg

trabzonspor-avni-akerde-show-yapti3.jpg

trabzonspor-avni-akerde-show-yapti4.jpg

trabzonspor-avni-akerde-show-yapti5.jpg

 Avni Aker'de düzenlenen imza törenine Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'da katıldı. Başkan Hacıosmanoğlu'nun yanısıra imza törenine çok sayıda taraftar ile Trabzonspor Futbol Genel Koordinatörü Ünal Karaman'da imza töreninde hazır bulundu. Trabzonspor yıldızlarına taraftar önünde imzaları attırdı. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saha kenarına kurulan platformda futbolcular imzalarını atmak için anons edildi. İlk önce Jose Bosingwa platforma çıktı. Ardından ise sempatik tavırlarıyla platforma Malouda geldi. Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman ile Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da imzalar için platforma çağrıldılar.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu taraftara kısa bir konuşma yaparak şu ifadeleri kullandı: "Taraftara seslenilmez ancak hizmet edilir. Allah inşallah sizlere layık olmayı bize nasip eder. Bu koltuk çok önemli koltuk. İnşallah bu koltuğa yakışır hizmetleri hep beraber yapacağız. Ne öleceğiz ne vuracağız Trabzonspor'a yakışanı yapacağız. Trabzon'a yıldız gelmez dediler yıllarca. Hep söyledim almasını bilirseniz gelirler. İşte Bosingwa ve Malouda burada. İstanbul takımları bu transferleri yapsalardı Türkiye ayağa kalkardı. Bizim eğilmemiz sözkonusu değil. 42 yaşındayım bugüne kadar boynumuzu kimse eğemedi. Bazı aklı evveller, önünü göremeyenler Kazlıçeşme'de çöktü dediler ama bilmiyorlarki Trabzonsporlu diyet ödemez. Kazlıçeşme'ye gitmemiz siyasi bir duruş değildi ülke menfaati içindi. Biz Başbakanımızı seviyoruz hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Biz seçim sürecinde namus sözü verdik. Bizim sesimizi kesecek güç hiçbir yerde yok. Benden magazinsel olarak kupamızı verin sözünü duymayacaksınız. Benden kupamızı aldık sözünü duyacaksınız. Her Trabzonsporlu dik durur eğilmez. Allah nasip ederse sahada Trabzonspor'un hakkını kimse yiyemeyecek. Bu ülkede Başbakan futbola müdahale etseydi bana söylerdi. Başbakanın baskısı var diyorlar. Olsa bize olur baskısı. Sürecin tamamlanmasını beklemek zorundayız. Bu namus borcudur. Bu uğurda ölünmesi gerekiyorsa ölürüz."

Başkanın ardında Malouda ile kez Trabzonspor taraftarlarına seslendi ve şunları söyledi:"İlk olarak hepinize çok teşekkür ediyorum. Hayatımda bir çok ülkeye gittim ama hayatımda ilk defa böyle bir ortamla karşılaşıyorum. İlk günden itibaren taraftarlarımız bu şehri nasıl temsil ettiğini gösterdi bana. Ben burdayım çünkü benim hırslarım ve arzularım var. Tek istediğim burada başarılar kazanmak ve burada her zaman sizlerle birlikte kutlamak"

 

Son olarak ise Jose Bosingwa kısa bir konuşma yaptı:"Herkese iyi akşamlar. Gerçekten çok duygulu anlar yaşıyorum kelimeleri kuramıyorum. Kalbimin derinliklerinden size çok çok teşekkür ediyorum havaalanından şu ana kadar bana yaşattıklarınız için. Şunu biliyorum ki sizi memnun etmemin tek yolu futbolumu göstermek ve bir şekilde bu takımı başarılı yapmak. Biraz utangaç bir insanım, biraz az konuşacağım çok teşekkür ederim."

 

Konuşmaların ardından Florent Malouda ve Jose Bosingwa attıkları imzalarla resmen Trabzonsporlu oldular

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor