Trabzonspor'da Transfer

Trabzonspor'da Transfer

Trabzonspor'un, Romanya'nın Steaua Bükreş takımınından transfer etmek istediği 28 yaşındaki Alexandru Bourceanu, Trabzon'da sağlık kontrolünden geçti.

Trabzonspor'un, Romanya'nın Steaua Bükreş takımınından transfer etmek istediği 28 yaşındaki Alexandru Bourceanu, Trabzon'da sağlık kontrolünden geçti.

Dün akşam İstanbul'a gelen ve Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelen tecrübeli orta saha oyuncusu bu sabah tarifeli uçakla Trabzon’a gelen Romen sporcu sağlık kontrolünden geçti.

yabanci-sporcuy.jpg

Sağlık kontrlü sonrasında açıklama yapan Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, futbolcunun Trabzon’a gelmek için çok istekli olması bizi ekstra sevindirdi” dedi.Aslan “sporcumuz sağlıklı ise yarım imza attıracağız. İyi bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum. Bu mevkide sporcumuz var ama, daha iyisi diyebilirim. Aynı zamanda kendi oynadığı Steaua Bükreş takımının da kaptanlığını yapmış bir oyuncu. Bizi de çok istedi. Biz de bizi isteyen sporcular ile birlikte olacağız. Zorla veya para için gelenler ile değil. Profesyonel olmakla birlikte Trabzonspor’a gelmek için çok istekli olması bizi ektra sevindiriyor” şeklinde konuştu.

Bir transfer daya yapabiliriz.

Bir sporcu daha yapmayı hedeflediklerini belirten Aslan “Bunun dışında yarın transferde son gün. Bir forvet, içinde gayretimiz var, çalışıyoruz. İnşallah sonuçlanırsa yarın akşama kadar onu da sonuçlandırırız ama kesin değil olmama ihtimali de var olursa iyi olur ama olmaz ise şunu da bilsin taraftarımız bizim forvetimiz şu anda çok iyi. İyi bir Emre’miz var,  Henrique var, Özer’i aldık. Özer de forvete dönük bir oyuncu. Eski halimizle tek forvet oynarken bile iyi başarı elde etmiştik. İkinci yarıda yaptığımız takviyeler ile çok daha iyi olacağımız düşünüyorum. Allah’ın izniyle taraftarımızı sevinecek, mutlu olacak. İlk yarıda eleştiri getirdikleri ezik oynuyoruz şeklindeki yorumu zaten Beşiktaş maçında atlattık. Dolayısıyla çok aşırı beklentiye girmemek lazım ama şunu bilsinler ki yönetim ne gerekiyorsa kulübü için yapıyor” dedi.

Haber, Fotoğraf ve Görüntü:Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor