Trabzonspor Eskişehir'i 1-0 mağlup etti.

Trabzonspor Eskişehir'i 1-0 mağlup etti.

Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ağırladığı Eskişehirspor'u Henrique'nin attığı tek golle mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

TRABZONSPOR-ESKİŞEHİRSPOR: 1 - 0

STAT: Avni Aker

HAKEM: Yunus Yıldırım

SAAT: 19.00

YAYIN:Lig TV2

TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Bamba, Mustafa, Kadir, Zokora, Colman, Adrian, Malouda, Olcan, Henrique

TEKNİK DİREKTÖR: M. Reşit Akçay

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Veysel, Diego, Akaminko, Tarık, Erkan, N'Diaye, Hürriyet, Erman, Tello,Kamara

 

TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

 

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

 Dakika 1: Mücadele ev sahibi ekip Trabzonsporlu futbolcuların santrasıyla başladı.

Dakika 3: Trabzonspor sol kanattan atağa kalktı ancak Akaminko topu kornere gönderdi.

Dakika 3: Trabzonspor'da Colman köşe vuruşunu kullandı... Olcan ön direkte yükseldi ve uzak direğe doğru vuruşu direkten auta çıktı.

Dakika 6: Eskişehirspor'da Kamara ceza alanı önündeki Erkan'a pasını verdi... O da sağ kanada topu taşıdı... Veysel'in ortasında Mustafa kafa ile topu uzaklaştırdı.

Dakika 8: Eskişehirspor bu dakikalarda ataklarını arttırdı... Sol kanatta Tello ceza sahasına ortasını yaptı top Trabzonspor defansından dışarıya çıktı ve Eskişehirspor köşe vuruşu ile maça başladı.

Dakika 9: Zokora orta sahadan, sağ kanatta hareketlenen Olcan Adın'a uzun bir pas gönderdi. Eskişehirspor defansı araya girerek topu kaptı.

Dakika 12: Trabzonspor, sol kanattan Malouda ile gelmek istedi... Eskişehirspor defansı topun olduğu bölgede çoğalarak boşluk vermedi.

Dakika 15: Es Es'te Tarık sol kanattan hareketlendi... Ceza alanından Erkan'ın vuruşu Trabzonspor defansında kaldı.

Dakika 17: Trabzonspor'da Zeki, sağ kanattan hareketlenen Olcan'ın önüne uzun bir pas attı... Olcan son çizgide topu kontrol etti ve pasında Eskişehir defansı topu taca gönderdi.

Dakika 19: Trabzonspor Olcan ile köşe vuruşu kullandı... Kullanılan köşe vuruşunda kaleci Boffin kalesinden çıktı ve topu orta sahaya kadar yumrukladı.

Dakika 20: Henrique rakip yarı alanda 4 kişiyi geçerek ceza alanı önüne kadar geldi... Pasında Es-Es defansı araya girdi... Sonrasında sol kanattan Trabzonspor bir hücum daha yaptı ve yapılan ortada Henrique'nin vuruşu yandan dışarıya çıktı... Daha öncesinde yan hakemin bayrağı da havada.

Dakika 22: Trabzonspor'un orta sahada kaptırdığı topta hareketlenen Diego, yaklaşık 40 metreden çok sert bir vuruş yaptı. Top yandan auta gitti.

Dakika 25: Eskişehirspor'da Veysel orta sahada yerde kaldı... Henrique'nin arkadan yaptığı müdahale faul olarak değerlendirildi.

Dakika 27: Trabzonspor Adrian ile serbet vuruş kullandı... Adrian  ceza sahası içine doğru ortasını yaptı ancak top Eskişehir defansından döndü... Orta sahada Kadir, Veysel'in müdahalesi ile yerde kaldı Bordo-mavililer yine serbest vuruş ile maça başladı.

Dakika 30: Kamara Trabzonspor ceza alanı içinden bir vuruş daha yaptı... Kaleci Onur muhteşem bir şekilde soluna giden topa uzanarak gole geçit vermedi.

Dakika 33: Eskişehirspor'da Veysel sağ kanattan ortasını yaptı... Kamara'nın zor pozisyonda vuruşu kaleci Onur'da kaldı.

Dakika 35: Bordo mavili ekipte Colman ceza alanı önünden defansın arkasında bir ara pası göndermek istedi... Henrique'ye doğru gelen top hızlı olunca Boffin topun kontrolünü sağladı.

Dakika 37: Eskişehirspor bu dakikalarda yine çok baskılı oynuyor.

Dakika 40: Eskişehirspor'da Erkan sol kanattan ortasını yaptı, savunmasına yardıma gelen Malouda meşin yuvarlağı ceza alanı dışına gönderdi... Sonrasında Hürriyet'in vuruşu Onur'da kaldı.

Dakika 43: Eskişehirspor serbest vuruş kullandı... Kamara'ya gelen topta yardımcı hakem bayrağını kaldırdı karar ofsayt.

Dakika 45: Trabzonspor'da Adrian Eskişehirspor ceza alanı önünde top ile buluştu... Rakibini geçmek istedi, Diego araya girdi ve tehlikeyi sonlandırdı.

...Avni Aker'deki mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi...

 Dakika 46: İkinci yarı Eskişehirsporlu futbolcuların santrasıyla başladı.

Dakika 47: Eskişehirspor kalecisi Boffin kendisine gelen topu rakip ceza alanı önüne doğru gönderdi. Mustafa Yumlu, Kamara ile çıktığı hava topu mücadelesinden galip çıktı ve topu uzaklaştırdı.

Dakika 51: Eskişehirspor sağ kanattan Erman ile hareketlendi, ancak yardımcı hakem bayrağını kaldırdı karar ofsayt.

Dakika 53: Ev sahibi ekip tehlikeli geldi... Colman orta sahada N'Diaye'den sıyrıldı ve ceza alanı önündeki Henqiue'ye pasını verdi o da soldan ceza alanına giren Adrian'ı gördü Polonyalı'nın vuruşu çok kötü, yandan dışarıya çıktı.

Dakika 54: Trabzonspor'da Colman rakip yarı alanın ortasında N'Diaye'nin hareketi ile yerde kaldı karar faul... Topun başında Olcan ve Adrian var.

Dakika 55: Serbest vuruşta Olcan topa doğru geldi ve barajın üstünden kesme bir vuruş yaptı ancak top kalenin üzerinden dışarıya gitti.

Dakika 57: Trabzonspor yine gole çok yaklaştı... Adrian ceza alanı sağından Malouda'nın pası ile birlikte Boffin ile karşı karşıya kaldı... Yerden vuruşunda Boffin başarılı oldu.

Dakika 59: Trabzonspor Colman orta sahada topu kaybetti... Tello ceza alanına girdi ve Erkan'a pasını verdi o da altı pasın önünden arka direğe doğru ortasını yaptı ancak gönderdiği noktada kimse yok... Bu arada Kamara ceza alanında yerde kaldı, Yunus Yıldırım oyunu devam ettirdi.

Dakika 61: Trabzonspor taraftarları ''61. Dakika''da kutlamalara başladı.

Dakika 64: Adrian Eskişehirspor ceza alanı dışında, çaprazda bulunan Kadir'e pasını verdi... Kadir'in vuruşu yerden gitti ve kaleci Boffin topu rahatlıkla kontrol etti.

 Dakika 66: Trabzonspor ilk oyuncu değişikliği... Adrian oyundan çıkıyor yerine Soner oyuna giriyor.

Dakika 68: Trabzonspor'da Olcan sağ kanattan kendisine doğru atılan topa hareketlendi... Eskişehirspor defansı topu uzaklaştırmak isterken, top Olcan'a çarptı ve dışarıya gitti.

 Dakika 69: Eskişehirspor'da ilk oyuncu değişikliği... N'Diaye oyundan çıkıyor yerine Necati Ateş oyuna dahil oluyor.

 Dakika 75: Henrique... Malouda sol kanattan içeri ortasını kesti. Penaltı noktasında yükselen Henrique'nin kafa vuruşunda Boffin ilk müdahaleyi yaptı ancak top yine Brezilyalı'nın önüne düştü. Henrique ikinci vuruşu boş kaleye yaptı ve takımını öne geçirdi.

 Dakika 78: Eskişehirspor'da ikinci oyuncu değişikliği... Tello oyundan alınıyor yerine Aytaç oyuna dahil oluyor.

Dakika 80: Eskişehirspor'da Necati ceza alanı içinde topla buluştu... Arka direğe doğru yaptığı ortada Trabzonspor defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 82: Erman sol kanattan arka direğe doğru ortasını yaptı... Yunus Yıldırım dışarıdan içeriye falso alan topta Trabzonspor defansının müdahalesi olduğunu belirtti ve Es-Es'e korner atışı kullanma şansını verdi.

Dakika 82: Kullanılan korner sonrasında Trabzonspor savunması topu ceza alanı dışına uzaklaştırdı.

Dakika 88: Trabzonspor'da Soner defans arkasına sarktı, Malouda'nın pası hızlı Boffin topu kontrol etti ve zaman kaybetmeden oyunu başlattı.

 Dakika 88: Trabzonspor'da oyuncu değişikliği... Aykut Akgün oyuna giriyor Gustavo Colman oyundan çıkıyor.

Dakika 90: Eskişehirspor Erman ile tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı... Erman ortasını kale içine doğru yaptı ama Onur üzerine gelen topu kornere tokatladı.

 Dakika 90+5: Trabzonspor'da Malouda, Veysel Sarı'ya yaptığı hareket nedeniyle maçın ilk sarı kartını gördü. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor