Trabzon'da Türkçüler İdam için yürüdü!

Trabzon'da Türkçüler İdam için yürüdü!

Trabzon'da Türkçüler İdam için yürüdü!

Ötüken Dergisi Trabzon Temsilciliği çocuk istismarına, sapığa, tecavüzcüye, bölücüye, teröriste, hortumcuya, vatan hainine, uyuşturucu satana, fuhuş yaptırana idam istedi.

Trabzon, Uzunsokak’ta toplanan grup idamın geri gelmesi için “Eren’in katillerine idam” “Uyuşturucu satana idam” “Sapığa idam” şeklinde slogan atarak Meydan Parkı Atatürk anıtına kadar yürüdüler. Burada basın açıklaması yapan grup adına konuşan Ötüken Dergisi Trabzon Temsilcisi Mehmet Ali Doğan "Geçtiğimiz günlerde Adana’da 3 yaşında bir kız çocuğuna yapılan insanlık dışı cinsel saldırı hepimizi derinden yaralamıştır. Yapılan bu saldırı sadece o küçücük kız çocuğuna değil bütün Türk milletine karşı işlenmiş bir suçtur. Ve ne yazık ki bu ilk olmadığı gibi gerekli önlemler alınmazsa son da olmayacaktır. Öyle ki aileler çocuklarını dışarıya çıkarmaya korkar hale gelmiş, kendi yakınlarına bile güvenemez olmuştur. Bu durum toplumda akrabalık ve yakınlık  bağlarının kopmasına önayak olmuştur. Türk milleti olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde hiçbir caydırıcılığı olmayan yasalarımız ne yazık ki toplumda huzuru, güveni ve adaleti tahsis edebilmek konusunda yetersiz kalmaktadır.” dedi.

 

TECAVÜZCÜYE İDAM

 

Doğan "Bu suçun cezası devletin hapishanesinde, devletin ekmeğiyle, milletin vergisiyle karnını doyurmak olmamalıdır. Töremizin bu konudaki hükmü nettir. Ancak ne yazık ki her konuda geçmişini örnek aldığını savunan ve gelenekçiliğiyle övünen devlet yetkililerimiz geçmişte atalarımızın yaptığı gibi milletin vicdanı olmayı bir kenara bırakmıştır. Siyasi kariyerleri ve kaygıları içerisinde gözlerinin önünde yitip giden gencecik hayatları görmezden gelmektedirler. Üniversitelerin terörist yuvası haline geldiği bu dönemde Fırat Çakıroğlu gibi vatanı uğruna mücadele veren bir yiğidi şehit eden Vatan Hainine verilmesi gereken ceza hapishanedeki diğer teröristlerle birlikte ihanet ettiği devletin ekmeğini yemek olmamalıdır. Vatan hainliğinin Türk töresindeki hükmü bellidir.” ifadelerini kullandı.

 

Mehmet Ali Doğan konuşmasına şöyle devam etti; "Daha önce önü açılmış cemaatlerin neler yapabileceğine 15 temmuz da hepimiz şahit olmuştuk. Ancak devletimiz ve milletimiz bütün bu vahim hadiseler karşısında ders almak yerine hala cemaatlerin varlığına müsaade etmekte ve hatta desteklemektedir. Milletin parasını hortumlayan, devletin ödeneklerinden faydalanan bu vakıf ve cemaatler, çocuk istismarından tutun hortumculuğa ve dolandırıcılığa kadar bütün suçlarda başı çekmiş ve 1.5 milyon insanın açlık sınırının altında yaşadığı ülkemizde vatandaşın hakkını yemekten geri durmamışlardır. Hortumcunun cezası mal varlığının küçük bir kısmına el konulması olmamalıdır. "

ZEHİR TACİRLERİNE İDAM!

"Günümüzde Türk gençliğinin başına gelmiş en büyük belalardan birisi de uyuşturucudur. Her geçen gün özellikle okul önlerinde ve liselerde daha da çoğalan bu zehir tacirleri yakalandıkları anda birkaç yıllık caydırıcı olmayan cezalara çarptırılmakta ya da kullanıcı olduğunu iddia ederek ceza bile almamaktadır. Ülkemizde son 2 yılda 700 bin kişi uyuşturucu tedavisi görmüştür. Bu rakamlar durumun ne kadar ciddi olduğunu gözler önüne sermektedir. Uyuşturucu satıcısının cezası caydırıcı olmayan hapis cezaları olmamalıdır. Türk gençliğini karartmanın cezasının bu kadar hafif olmaması gerektiğini düşünüyor ve bu zehir tacirlerine idam istiyoruz."

İSTEĞİMİZİN KARŞILILIĞINI ALMAMAKTAYIZ

"Türkiye genelindeki Türkçüler olarak yıllardan beri bulunduğumuz şehirlerde sözü edilen suçlarla ilgili idam cezasının gelmesini devletimizden istemekte ve gereğinin yapılmasını beklemekteyiz. Ancak sözde insan hakları ve Avrupa birliği kriterleri bahane edilerek yıllardır toplumun her kesiminden dile getirilen bu isteğimizin karşılığını alamamaktayız."

DEVLETTEN İDAM TALEP ETTİLER!

"Trabzonlu Türkçüler olarak devletimizden isteğimiz idamın geri getirilmesi ve bu suçların daha da önü alınamaz bir hal almadan kökünden çözülmesidir. Aksi taktirde Türk milletinin adaleti tahsis etmesi konusunda devletine olan güveni hızla azalacaktır .Milletten alınan vergilerle yine milleti yaralayan bu teröristleri, sapıkları ve hortumcuları beslemek onları tekrar topluma kazandırmayacağı gibi toplumu hızlı bir çözülmeye sürükleyecek ve kendi içerisinde güven kaybına uğratacaktır. Bu durum hem devletimiz hem de Türk milleti adına kabul edilemez bir utançtır. Bu yüzden huzurlarınızda bir kere daha tekrar ediyoruz."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler