Trabzon Şehidini Gözyaşlarıyla Uğurladı.

Trabzon Şehidini Gözyaşlarıyla Uğurladı.

Trabzon Şehidini Gözyaşlarıyla Uğurladı.

Diyarbakır Sur' dan çıkarılan hafriyat ve molozların döküldüğü Dicle Üniversitesi'ndeki alanın yanında bulunan mezarlık duvarının dibine bırakılan patlayıcının polis aracının geçmesi sırasında patlatılmasıyla 4 polis şehit olmuştu.

Şehit olan 4 polisten biri Trabzon'un Maçka ilçesine kayıtlı Kadir Miraç Özcan olduğu açıklandı. ŞEHİT ÖZCAN TRABZON'A GETİRİLDİ Şehit Özcan'ın naaşı bugün öğlen saatlerinde Trabzon Havalimanı'na getirilerek cenaze töreni için Maçka'nın Gürgenağaç Mahallesi'ne getirildi. Şehit Özcan'ı Trabzon Havalimanı'nda Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte partilerin il başkanları, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda şehit yakını karşıladı. KARDEŞ BERAT ÖZCAN, 'DAHA TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUĞUNU GÖRECEKTİK' Anne Gülşen Özcan'ın şehit oğlunun naaşını görünce 'Sensiz ne yapacağız. Söyle bana ey oğul' diyerek sinir krizleri geçirdi. Şehit Özcan'ın kardeşi Berat Özcan ise, ''Ağebeyim ağebeyim olmadı. Daha Trabzonspor'un şampiyonluğunu görecektik' diyerek feryat etmesi dikkat çekti.

Diyarbakır'da şehit düşen Özcan bugün doğduğu yerde, Trabzon'un Maçka ilçesi Gürgenağaç mahallesinde son yolculuğuna uğurlanarak aile kabristanlığına defnedildi. Süleyman Soylu'da hemşehrisi olan Özcan'ı yalnız bırakmadı ve cenazeye katılarak aileye baş sağlığında bulundu. Şehitlerini son yolculuğunda yalnız bırakmayan binlerce Trabzon'lu tek yürek olarak şehit ailesine destek oldu. Cenazede şehidin eşinin ve annesinin feryatları yürekleri dağladı.

sehit1-002.jpg

sehit-2.jpg

sehit-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler