Trabzon da merkez oldu

Trabzon da merkez oldu

“Damızlık Düve Üretim Merkezleri” listesine dâhil olduk

Hükümetin uygulamakta olduğu “Milli Tarım Projesi” kapsamında hazırlanan “Damızlık Düve Üretim Merkezleri” listesine Akçaabatlı bürokratlar ve siyasilerin de katkılarıyla Trabzon da eklendi. Listeye Doğu Karadeniz Bölgesi’nden sadece Trabzon’un girmesi de bu uğraşıları sağlayanların emeğinin ne kadar değerli olduğunu ortaya koydu.

Başını Akçaabat Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün çektiği girişimlere Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ve Büyükşehir Meclis Üyesi Erhan Nadir ile Trabzon Milletvekillerimiz Adnan Günnar ve Muhammet Balta’nın girişimleri ve çabaları sonucu Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in de olumlu yaklaşımı ile gerçekleşen yeni durum ilimiz ekonomisine de büyük katkı sağlayacak.

Veteriner Hekimler Odası’nda uzun yıllar başkanlık yapan ve sektörün önde gelen isimlerinden biri olan Akçaabat Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Sebahattin Yazıcı, bölgemiz hayvancılığı için önemli olan mera hayvancılığı yetiştiriciliğinin desteklenmesi adına bu girişiminden dolayı Trabzon Milletvekillerine ve kararından dolayı da Bakan Faruk Çelik’e teşekkür etti.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler