Trabzon Birincisi'nden Ziyaret

Trabzon Birincisi'nden Ziyaret

Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Trabzon’da düzenlenen Liseler Arası Voleybol Turnuvası’nda Trabzon Birinci olan Akçaabat Lisesi’nin voleybol takımı kabul ederek gruplarda başarı diledi.

 

Kaymakam Erol Özkan'ın makamındaki ziyarete, Akçaabat Lisesi Müdürü Adil Kuleyin, beden eğitimi öğretmeni Mehmet Kof, Okul Aile Birliği Başkanı Semra Bulut ve voleybol takımında yer alan öğrenciler katıldı.

Kaymakam Özkan, başarılı öğrencileri tebrik ederek, bundan sonra katılacakları maçlarda başarılar diledi. Özkan “Akçaabat Lisesi Voılaybol Takımı diğer okullar ile yaptığı karşılaşmaları kazanarak

Trabzon’u il dışında temsil edcek olması ilçemiz adına sevindiricidir. Aynı başarıyı grup müsabakalrda da bekliyoruz” dedi.

Akçaabat Lisesi Müdürü Adil Kuleyin ise, okulun spor salonu olmamasına karşılık, birçok branşta derece yaptıklarını belirterek, okul için bir spor salonunun yapılmasının gerekliliğini ifade etti.

 

Akçaabat Lisesi Voleybol takımı, 20-23 Şubat tarihleri arasında Amasya’da yapılacak olan grup müsabakalarında Trabzon’u  temsil edecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor