Trabzon Birincisi

Trabzon Birincisi

Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu Satranç Takımı, Trabzon İl Birinciliği’nde büyük başarı elde etti.



Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu Satranç Takımı, Trabzon İl Birinciliği’nde büyük başarı elde etti. Takım oyuncularından Hazal Altuntaş kategorisinde Trabzon birincisi olarak takımının en başarılı oyuncusu oldu.
Ayhan Çakıroğlu ve Mustafa İleli’nin çalıştırdığı Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu Satranç Takımı oyuncularından Hazal Altuntaş, 8-10 yaş grubunda yarıştı. Turnuvada hiç yenilgi almayıp sadece bir kez berabere kalan 4. Sınıf öğrencisi Altuntaş, ilçemizin birincilik alan tek satranççısı da oldu.
Yarışmaya 11-12 yaş grubunda katılan öğrencilerimizden Aybüke İrem Şahin beşinci, Merve-nur Erbaşaran ise altıncı olurken; aynı yaş grubunda mücadele eden Mehmet Furkan Topçu ise üçüncü olan öğrenci ile aynı puanı almasına rağmen averajla dokuzuncu oldu.
Turnuvaya 14 yaş erkekler kategorisinde katılan takım oyuncularından Kadir Bıyıklı beşinci, Resulhan Kalaycı da sekizinci olarak takımlarının başarısına katkıda bulundu.
Turnuvada büyük başarı elde eden santranççılarımızı ilk kutlayan kişi ise Okul Müdürü Ergin Ocak oldu. Ocak, minik öğrencilerini tek tek öperek başarılarından ötürü kutlarken; çalıştırıcılıklarını yapan Çakıroğlu ve İleli’ye de teşekkür etti.
Satranççılarımız, turnuva sonrasında başarı elde eden Merkez İlköğretim Okulu öğrencilerini de kutlayarak örnek bir davranışa imza atmışlardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Eğitim