Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Galibiyet Peşinde

Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Galibiyet Peşinde

Teknik direktör Başaran: " Derince Belediyespor ile aramızda bir puan fark var. Galibiyetle farkı kapatıp bir üst sıraya çıkmak istiyoruz"

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Derince Belediyespor ile karşılaşacak Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Mehmet Akif Başaran,  Derince Belediyespor ile aralarında bir puan fark olduğunu, galibiyetle farkı kapatıp bir üst sıraya çıkmak istediklerini söyledi.

Başaran, geçen hafta Localtime Fatih Karagümrük karşısında çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Son iç saha galibiyetimizin ardından önümüze daha iyi bakabiliyoruz. Mevcut kadromuzla kazanmak istiyoruz. Sakat oyuncularımız çok. Bu oyuncularımızın bir kısmı yeni transferlerdi fakat futbolda bunlar olabiliyor. Genç oyuncularım sakat arkadaşlarının yokluklarını hissettirmemeye çalışıyor" dedi.

İyi bir ekip olduklarını dile getiren Başaran, "Zirveye ortaklığımızı sürdürmek istiyoruz. Galip gelmek ilk hedefimiz olacak, olmazsa mağlup olmamaya çalışacağız. Oyunu kabul eden değil ettiren taraf olmak istiyoruz. Daha çok pozisyon veren değil bulan taraf olmaya çalışacağız. Derince Belediyespor ile aramızda bir puan fark var. Galibiyetle farkı kapatıp bir üst sıraya çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor