Trabzon  Ak Parti’nin 17. İlçe kongresi olan Akçaabat  İlçe kongresi Kültürpark’da gerçekleştirildi.

Trabzon Ak Parti’nin 17. İlçe kongresi olan Akçaabat İlçe kongresi Kültürpark’da gerçekleştirildi.

Ak Parti’nin 17. İlçe kongresi olan Akçaabat İlçe kongresi Kültürpark’da gerçekleştirildi.

Trabzon  Ak Parti’nin 17. İlçe kongresi olan Akçaabat  İlçe kongresi Kültürpark’da gerçekleştirildi. Kongrede kürsüye çıkan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in sözleri salonda alkışlarla destek buldu.

Akçaabat Ak Parti 5. Olağan genel kulunda Mevcut Başkan Ahmet Ziya Öztürk’ün kendi isteğiyle yeniden aday olmadığı yerine Emre Akgün’ün tek liste ile aday olduğu ve ilçe başkanı seçildiği Akçaabat İlçe Kongresi’ne AK Parti Grup Başkanvekili Amasya Milletvekili  Mehmet Naci Bostancı, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Safiye  Seymenoğlu, Aydın Bıyıklıoğlu , Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan  Fevzi Gümrükçüoğlu, Çevre ve Şahircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar , Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi 21. Dönem Milletvekili Şeref Malkoç, Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş,  ve çok sayıda partili katıldı.

AK PARTİ ÜYE OLANLAR ALTIN HARFLE

OLMAYANLAR KARA LEKE OLARAK ANILACAK

Akçaabat İlçe kongresinde ilk konuşmayı iş yoğunluğu nedeniyle yeniden başkanlığa aday olmayan Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk seçimlerde çok ciddi başarılar elde ettiklerini belirterek ‘Dönemimizde ilk yerel seçimlere girdik. Bir önceki yerel seçimlerin çok üzerinde bir oyla seçimi tamamladık. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de almış olduğumuz oy tarihe geçecek bir oy. Bu yüzde 71.5 oyun sahibi tabi ki Cumhurbaşkanımız. Biz sadece onun oyunu korumaya çalıştık. Elimizde olmayan sebeplerden ötürü eğer birilerini kırmış isem onların haklarını bana helal etmesini istiyorum. Sayın kurucumuzun dediği gibi bu bir milli mücadele dönemidir, çok dikkatli olmamız lazım.

Bu dönemde dargınlık en büyük ihanettir. AK Parti’ye kimse zarar veremez Kendi içinden başka. Bu bir milli mücadele dönemidir. İleride AK Parti’ye üye olanlar tarihe altın harflerle dahil olmayanların kırgınlık küskünlük yapanların kara leke olarak yazılacağı düşüncesindeyim’ şeklinde konuştu.

2015 HİZMETTE ATILIM YILI OLACAK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrüç konuşmasının başında Akçaabat teşkilatlarının özverili çalışmalarını taktir ederek ‘Evet hepiniz özverili ile çalıştınız. Kazandınız. Sıra bizde. Hizmet sırası bizde. Büyükşehir belediyesinin kuruluşu biraz zaman aldı ve alacak.

Muhtarlarımız var, belediye başkanlarımız var. İmkansızlıklar içinde çalışmış tüm arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunarken diyoruz ki, size mahçup etmeyeceğiz. Yol yapımlarını, su yapımlarını hepsini gerçekleştireceğiz. Belki verdiğiniz sözlerde biraz zaman olarak akmasa olabilir ama yeni imkanlarla yolu suçu şikayet edilen unsur olmaktan çıkartacağız. Söz veriyorum ki 2015 yılı çok farklı bir atılım yılı olacak. Bu bakımdan Akçaabatımızda yerel seçimlerde cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük oy oranına ulaşan Akçaabat’da bu başarıda katkısı olanların ve tüm Akçaabatlıların emrinde olduğunu belirtmek isterim’ ifadelerini kullandı.

MAHALLELER VE BELDELER

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen Türkiye’de bu dönem içinde çok büyük hizmetler yapıldığını belirterek ‘Bu hareket  ile birlikte bugün her ilde en az bir üniversite var. Bu parti döneminde olmuştur. Hastanelerimiz 5 yıldızlı otel gibi.  Türkiye’nin her ilinde duble yollar var. Havalimanları çok sayıda ilimizde var. Herkes uçak ile seyahat ediyor.

Trabzon’un çehresini değiştirecek Akyazı, Kanuni Bulvarı, kentsel dönüşümler. Mezbelelik halinde olna yerler temizleniyor. AKçaabat’ta OSB devam edior. Düzköy yolu devam ediyor. Belediyemizin çalışmaları var. Büyük bir çarşı projemiz, Orta Mahalle’nin restorasyonu devam ediyor. Bütün bu gücü bu hareket sayesinde elde ettik. Türkiye bir istikrar yakaladı. En önemlisi bu, Bu bu istikrar sayesinde Türkiye kalkınıyor büyüyor. Dışarda da herkes Türkiye’ye güven gözüyle bakıyor.

Etrafımız ateş çemberi, içimizde terör tüm bunlara rağmen biz gelişip kalkınmamızı sürdürüyoruz. Bu istikrarn devamı içinde kırgınlık küskünlük olmadan çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Desteklerimizi sürdürmeliyiz. Akçaabatımız Trabzon’umuzun en büyük en hızlı gelişen büyükşehirden sonra

En çok ihtiyacı olan ilçe olduk. Bizim merkezde hizmet götürmediğimiz şyer yok. Merkezde parkesiz asfaltsız yer kalmamıştır. Ama yeni mahalle olan kırsal kesimlerimiz için, beldelerimiz için bunu söyleyemeyiz. Bunlarıda bayarmak için Büyüşehir Belediyemizin destekleriyle çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

NEREDE VEKİLİN FOTOĞRAFI

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’de söz alarak salondaki önemli bir eksikliği dile getirdiği konuşmasında şunları söyledi, ‘Akçaabat her zaman olduğu gibi AK Parti’ye hizmette destek de bu güzel görüntüyü veriyor. Tebrik ediyorum.

Bu kutsal davanın AKçaabattaki inşasında görev alan Mustafa Cumur’umuzu rahmetle anıyorum.

Ben AKçaabat’ımıza geldiğim her toplantıda burada Mustafa Cumur’un bir fotoğrafını görmek istiyorum. Bunu bir sitem olarak bir eleyştiri olarak algımayamın. Ama ben her geldiğimde, her istişare toplantısında, her kongrede onun bir fotosunu görmek isterim. İnşallah Cenabı Allah bize de böyle hayırla anılmayı nasip eder’ ifadelerini kullandı.

ANAYASAYI DEĞİŞTİRMELİYİZ

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’da rahmetli milletvekili Mustafa Cumur’u anarak sözlerine başlayıp ‘Bugüne kadar Akçaabat ilçesi daime profesyonel halleriyle, yoğun katılımlarıyla hep başarılı olmuştur. Bu başarının mimarlarından ilk ilçe başkanımız Osman Çavuş’uda anmak istiyorum. En başarılı gençlik kolları örgütüne teşekkür ediyorum. Görevi devreden ilçe başkanımıza teşekkür ederim. Çok başaralı işler yaptılar.

Böyle devam etmeliyiz. 2015 çok önemli. Kapı kapı gezip Trabzon’da 6-0 ı alıp, mecliste Anayasayı değiştirecek çoğunluğu kazanmak için mücadele edeceğiz.

Türkiye’nin önündeki en önemli engellerden biri olan Anayasa’nın değişmesi gerekiyor ki gelecekte çocuğumuz huzurlu, özgür kendine güvenir bir şekilde yaşasın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler