TOKİ'de Akçaabat Gündemli Toplantı.

TOKİ'de Akçaabat Gündemli Toplantı.

TOKİ'de Akçaabat Gündemli Toplantı.

 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce (TOKİ) Akçaabat'ta yapılması planlanan yatırımlar Ankara'da masaya yatırıldı.

TOKİ Genel Merkezi'nde Toki Başkanı M. Ergün Turan'ın da yer aldığı toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ile TOKİ görevlileri katıldı.

Toplantı sonrasında bir açıklamaya Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat'ta yapılacak TOKİ Yatırımlarını görüştüklerini ve çok verimli bir toplantı olduğunu ifade etti. Milletvekili Günnar "Ankara'da bir dizi toplantı ve ziyaretler gerçekleştirdik. Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve ilçe başkanımızın da yer aldığı toplantıda, Akçaabat'ta yapılması planlanan yatırımları detaylı bir şekilde ele aldık. Spor Lisesi'nden Hıdırnebi yaylasına, Fatih Stadı yerinden kentsel dönüşüme varıncaya kadar her projeyi detaylı bir şekilde inceledik" dedi.

Spor Lisesi Tamam

Adnan Günnar, Akçaabat'a yapılacak spor lisesi ile ilgili bir takım sorunlar mevcuttu. Bu sorunları ortadan kaldırıldı. Buradaki en önemli sorun başka spor alalnın olmamasıydır. Fakat Akçaabat belediyemiz tarafından Yaylacık'ta yeni sir spor alanı yapılıyor ve kısa sürede tamamlanacak. Söğütlü'deki sentetik çimi bu alana taşıyarak bu olumsuzluğu ortadan kaldıracağız. Akçaabat ve Trabzon içerisinde yüzme havuzları ve bir çok spor faaliyetinin yapılabileceği bir spor lisesi kazanmış olacak" dedi.

Akçaabat Fatih Stadı'nın bulunduğu alanın da ele alındığını ifade eden Günnar "TOKİ yetkilileri kısa süre içerisinde Akçaabat'ta gelerek başta kentsel dönüşüm olmak üzere, burada yapılması düşünülen projeleri yerinde inceleyecekler. Bunlar arasında Fatih  Stadı'nın yeri de mevcut. TOKİ Başkanı bu alan için en iyi projeyi ortaklaşa yapacaklarını belirttiler. Fakat bu alana koca koca binalar yapılmayacak. Ortak görüş bu alanın turizme kazandırılması yönündedir" dedi.

akcaabat-toki-a1a.jpgakcaabat-toki-aa.jpgfakibabaa.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler