Tiyatro Günleri Devam Ediyor

Tiyatro Günleri Devam Ediyor

Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen " Erol Günaydın Tiyatro Günleri " kaldığı yerden devam ediyor.

Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen " Erol Günaydın Tiyatro Günleri " kaldığı yerden devam ediyor.

Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen" Erol Günaydın Tiyatro Günleri " ne yoğun ilgi devam ediyor.

04 Mart akşamı Bulancak Sanat Tiyatrosu tarafından Ali Cüneyt Kılcıoğlu'nun yazdığı, yönetmenliğini Hakan Alkan'ın yaptığı " Televizyon Cumhuriyeti " adlı oyun sahnelendi.

bulancak.jpg

Oyunun sonunda Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Sami Üçüncü oyuncu ve tüm ekibi tebrik ederken, Oyun Yönetmeni Hakan Alkan'aplaket ve katılımlarından dolayı tüm oyuncu ile teknik ekibe katılım belgesi verdi.

05 Mart akşamı Fatsa Kıvılcım Tiyatrosu tarafından Cengiz Sarıca'nın yazdığı, İbrahim Çapkın'ın yönettiği " Hava Parası " adlı oyun sahnelendi.

fatsa.jpg

Oyunun sonunda Akçaabatlı hemşehrimiz Giresun Dereli Kaymakamı Gürkan Üçüncü oyuncu ve tüm ekibi tebrik ederken, Oyun Yönetmeni İbrahimÇapkın'ap laket ve katılımlarından dolayı tüm oyuncu ve teknik ekibe katılım belgesi verdi.

06 Mart akşamı ise Trabzon Şehir Tiyatrosu tarafından Tayfun Türkili'nin yazdığı, İbrahim Gürsoy'un yönettiği " Dokuz Canlı " adlı oyun sahnelendi.

trabzon-sehir-tiyatrosu.jpg

Oyunun sonunda Akçaabatlılar Vakfı Başkan Yardımcısı M. Salih Köse oyuncu ve tüm ekibi tebrik ederken, Oyun Yönetmeni İbrahim Gürsoy'a plaket ve katılımlarından dolayı tüm oyuncu ve teknik ekibe katılım belgesi verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler