Tiyatro Günleri Başlıyor

Tiyatro Günleri Başlıyor

Akçaabat Belediyesi’nce bu yıl 10.Su düzenlenecek olan Erol Günaydın Tiyatro Günleri 2-11 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Akçaabat Belediyesi’nce bu yıl 10.Su düzenlenecek olan Erol Günaydın Tiyatro Günleri 2-11 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, düzenlenecek olan 10. Erol Günaydın Tiyatro Günleri ile basın toplantısı düzenledi. Basın Toplantısına, Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Özdemir ve Ali Güngör, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak ve basın mensupları katıldı.

Tiyatro festivalinin amacının tiyatroyu insanlara sevdirmek olduğunu dile getiren Başkan Ekim “Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz olarak hem kültürel gelişmeye katkı sağlamak, hem insanlarımıza tiyatroyu sevdirmek, hem de şehrin kültür ve sanat hayatını canlı tutabilmek adına "Erol Günaydın Tiyatro Günleri’ni düzenliyoruz. İlkini 2011 yılında düzenlediğimiz Erol Günaydın Tiyatro Günleri'nin bu yıl 10. yılını gerçekleştireceğiz” dedi.osman-nuri-ekim-akcaabat-004.jpg

Başkan Osman Nuri Ekim, 10. Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nde Erzurum, Giresun, Bulancak, Ordu, Samsun ve Trabzon'daki tiyatro grupları sahne alacağını açıkladı.

Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan tiyatro festivalinin biletlerinin Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’den ücretsiz temin edilebileceğini belirtti.

10. Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin, 2 Mart’ta Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunun hazırladığı "Boyacı" adlı oyunuyla başlayacak.

tiyatro-gunleri-akcaabat1.jpg

akcaabat-erol-gunaydin-basin-toplantisi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler