Tiski'den Yatırım Var

Tiski'den Yatırım Var

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Değirmendere’deki yeni hizmet binasına taşınan TİSKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Genel Müdür Ali Tekataş’a hayırlı olması temennisinde bulundu

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Değirmendere’deki yeni hizmet binasına taşınan TİSKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Genel Müdür Ali Tekataş’a hayırlı olması temennisinde bulundu. Altıntepe, İlçe Başkanlığı olarak yakın takibini yaptıkları, TİSKİ üzerinden yürütülen ilçemizdeki çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

TİSKİ Genel Müdürlüğü’nün hizmet birimlerini tek çatı altında topladığı Değirmendere’deki yeni hizmet binasında TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’ı ziyaret eden AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, TİSKİ’nin Akçaabat’ta yürüttüğü önemli çalışmaları bulunduğunun altını çizerek gerçekleştirilen bu çalışmaları proje aşamasından yürütülmesine ve tamamlanma sürecine kadar yakın takip ettiklerini söyledi.

“Darıca Mahallemizin önemli bir ihtiyacının giderildiği müjdesini verebilirim” diyen İlçe Başkanı Altıntepe, “Gökçebel Mevkii için kanalizasyon önemli bir sorun teşkil ediyordu. Girişimlerimiz netice verdi ve Darıca-Gökçebel Kanalizasyon Hattı için kredi çıktı, onaylandı, en yakın zamanda ihale edilecek.”

Altıntepe, en önemli beklentilerinden biri olan Çilekli, Karaçayır, Aydın, Adacık, Darıca, Çamlıca, Meşeli, Kaleönü, Ortaköy, Yeşiltepe, Bozdoğan, Zaferli, Gümüşlü olmak üzere 13 mahalleyi içerisine alan Ortaköy Grup İçme Suyu projesi için de kredinin çıktığını belirterek depoları ve gözleri yapılan  projenin şebeke ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağını söyledi.

Önümüzdeki kısa zaman zarfında yürütülecek çalışmalar hakkında da bilgi aktaran AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Kuruçam ve Ortaalan mahallelerinin İçme Suyu Projesi’nin ihale edildiğini, aynı şekilde ihalesi yapılan diğer bir iş olan Şinik OSB için 200 metreküp su deposu işinin de bu kesimin önemli bir ihtiyacına cevap vereceğini aktardı.

Altıntepe ayrıca Şinik, Sarıtaş, Yeşiltepe ve Yaylacık Mahallelerinin kısa süre önce ihale edilen içme suyu inşaat çalışmalarına ilk kazmanın vurulduğunu ve inşaatın kesintisiz devam ettiğinin de bilgisini verdi. İlçemizde bulunan Şube Müdürlüğü imkânlarıyla ise bu yıl içerisinde muhtelif mahallelerde yürütülen çalışmalarda 2 bin metre içme suyu inşaatı yapıldığına da işaret eden AK Parti İlçe Başkanı Altıntepe,  TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalara katkısı bulunan, emeği geçen herkese ve her kesime teşekkür ettiğini, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na ise bir parantez açarak taleplerinin karşılıksız kalmaması nedeniyle minnet duygularını ifade ettiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler