Terörü Saadet Çözecek

Terörü Saadet Çözecek

Saadet Partisi (SP) Trabzon Milletvekili adayları, seçim çalışmalarını Akçaabat ilçesinde sürdürdü

Saadet Partisi (SP) Trabzon Milletvekili adayları, seçim çalışmalarını Akçaabat ilçesinde sürdürdü. 4 milletvekili adayı ile Akçaabat’a çıkarma yapan Saadet Partisi, ilçe merkezinde kalabalık partili grubuyla ‘Sevgi Yürüyüşü’ gerçekleştirerek gövde gösterisi yaptı.

Milletvekili adayları Dursun Ali Düzenli, Mustafa Yılmaz, Hidayet Kobya ve Gökmen Kadı çok sayıda partili ile birlikte Akçaabat’ın çarşı gününde birçok insana ulaştı. Esnafla tek tek konuşan ve vatandaşlardan Saadet Partisi’ne destek isteyen milletvekili adayları, 1 Kasım seçimlerinden umutlu olduklarını ifade ettiler.

Milletvekili Adayı Dursun Ali Düzenli, Türkiye’nin bir numaralı meselesinin terör olduğunu belirterek, Saadet Partisi’nin bu sorunu kökünden çözebileceğini söyledi. Düzenli şunları söyledi: “Biz bu belayı nasıl def edeceğiz? 19 NATO ve Amerika üssü var Türkiye’de. En etkili İncirlik üssü başta olmak üzere, bu üsleri sen ona vereceksin. Amerika açıkça söylüyor, ‘Ben PYD’ye yardım ediyorum’ diye. Bunu gizlemiyor. PYD, PKK’nın türevi. Bunlar hepsi aynı örgüt. PKK, bu üslerden organize ediliyor” dedi.

“Aynen 1997’de olduğu gibi rahmetli Erbakan Hoca, nasıl Çekiç Güç’ü oradan attıysa biz de aynısını yapacağız” diyen Düzenli şöyle devam etti: “Tüm ajanları da Türkiye’den yolladı. Ülke rahatladı. Üsleri onların elinden geri alacağız. Bu üsleri Amerika’ya bırakmayız. NATO’dan da çıkacağız. Dün Çanakkale’ye gelenler aynı inanç ve hedeflerini taşıyorlar. Bizi bölüp parçalamaktan başka amaçları yok. Saadet’in meclise girdiğinde ilk yapacağı şeylerden biri üsleri Amerikalılardan almak olacaktır. Üsler kalktığı anda terörün belini kıracağız. Yalnızca bunlarla sınırlı kalmayacağız. Bunun ekonomik, siyasi adımları ve o bölgeyle yeniden kucaklaşma adımları var.”

Ülkedeki işsizlik sorununa da değinen Düzenli konuşmasını şöyle sürdürdü: “Özelikle gençlikte işsizlik şu anda Türkiye ortalaması yüzde 21’lere çıkmış. Yani neredeyse 4 insandan biri işsizdir. Üniversite öğrencileri bugün 5 buçuk milyon civarında. Bunları da kattığın zaman Türkiye’nin gençlik nüfusunun yarısı işsiz. Bu böyle gitmez. Bunun yolu Milli Görüş’ün projelerinde var. Yeniden geleceğiz, faize giden parayı yatırıma dönüştüreceğiz. Üsleri kaldıracağız. Hem maddi, hem manevi çalışmayla Türkiye’yi Allah’ın izniyle ayağa kaldıracağız. Avrupa Birliği’nin projeleriyle bize bu zamana kadar hiçbir fayda gelmedi. Amerika’da faiz yüzde birin, dörtte biri. Türkiye’de ise yüzde 15’in üzerinde. Yani Amerika’nın 60 katı faizciyiz. Hem de Müslüman’ız. Böyle bir anlayış olmaz. Belalar üst üste geliyor. Bunu def edeceğiz. Bunun ilk adımı 1 Kasım’dır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset