Tayin Olan Personele Veda Yemeği

Tayin Olan Personele Veda Yemeği

Kavaklı ilköğretim Kurumu yöneticilerince bir süre önce tayinleri çıkıp okuldan ayrıla okul müdürü ve diğer personel için veda yemeği düzenlendi.

 

Akçaabat Kavaklı İlköğretim Kurmu’nda müdür olarak görev yapan ve ataması Trabzon ve Trabzon Gülbahar Hatun Kız Anadolu Lisesine yapılan Turan Atalar ile Erzurum'a tayinleri çıkan  Türkçe öğretmeni Bayram Arıcı ve bilgisayar öğretmeni olarak Sarıtaş İmam Hatip Orta Okulu’na atanan Erkan Yoloğlu için veda yemeği düzenlendi.

turan-atalar-veda.jpg

turan-atalar-veda1.jpg

 

Veda yemeğinde okul Müdürü Yahya Ergün, ayrılan personele teşekkür etti. Teşekkür konuşmasında “okulumuzda  güzel hizmetler yapan Turan Atalar'a, 3 yıl Türkçe öğretmeni olarak görev yapan Bayram Arıcı'ya  ve 8 yıl görev  yapan Erkan Yoloğlu'na emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  Müdür Ergün tayini, çıkanlara plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Veda yemeğinde söz alan Turan Atalar ise "Kavaklı İlköğretimde 1,5 yıl kadar çalıştım.Kısa bir süre sayılır. Ancak uzun sürecek dostluklar kazandım. Birlikte güzel işlere imza attık. Belki yorulduk ama yaptığımız işten zevk aldık. Destek olan tüm mesai arkadaşlarıma, Aile Birliğimize, velilerime, öğrencilerime, Kavaklı Belediyemize ve Muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum"dedi.

 Erzurum'a tayin olan, Bayram Arıcı da herkesten helallik isteyerek “Erzurum'da bir kardeşiniz var. Her zaman ziyarete beklerim" dedi.  Bilişim öğretmeni Erkan Yoloğlu da arkadaşlarından helallik istedi. Okul personeli, ayrılan arkadaşlara bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar dilediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler