Survivor 2020 Gönüllüler kadrosunda bir Akçaabatlı

Survivor 2020 Gönüllüler kadrosunda bir Akçaabatlı

Survivor 2020 Gönüllüler kadrosunda bir Akçaabatlı

Survivor 2020 Gönüllüler kadrosundaki Meryem kimdir? TV 8’de her yıl ekrana gelen yarışmada bu sene Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı karşı karşıya geliyor. Yarışmada yarışan Akçaabatlı Meryem Kasap’ta yarışacak.

SURVİVOR MERYEM KİMDİR?

 

Meryem Kasap 1 Mayıs 1992 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. Lise yıllarında sporla tanışmıştır ve 2 yıl hentbol oynamıştır. Daha sonra bireysel bir spor olan atletizme başlamıştır. Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulunu kazanmıştır.

 

İşte Meryem Kasap’ın kendi hayatına dair anlattıkları:

 

Kararlılığım ve azmim sayesinde 400 metrede 1 yıl içinde ilk Türkiye Şampiyonluğuna ulaştım ve milli takıma seçildim. Devam eden yıllar içinde bu başarılarım devam etti ve ülkemi sayısız şampiyonalarda temsil etme fırsatı yakaladım. Bu şampiyonalarda Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası’nda ülkeme madalya getirdim. Bu süreç içinde lisans öğrenimimi tamamladım ve mezun oldum. 12 yıllık spor hayatımın, 8 yılı milli takim sporcusu olarak elit bir düzeyde geçti. Şu an hala aktif spor hayatıma devam ederken aynı kararlılık ve azimle fitness eğitmenliği ve Personal Trainer’lık yapıyorum. Spor geçmişim, hırsım, azmim ve bitmek bilmeyen yüksek enerjim sayesinde Survivor da iz birakanlardan olacağım.

surveriver-meryem-kasap.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler