”Sudaki Hayat Işığım’’ Projesi İmzalandı

”Sudaki Hayat Işığım’’ Projesi İmzalandı

”SUDAKİ HAYAT IŞIĞIM’’  projenin protokolü Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel başkanlığında düzenlenen törenle imzalandı.

Trabzon Valiliği Koordinesinde Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Koordinatörlüğünde , Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi, Akçaabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Akçaabat Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ve Hayat Işığım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Okul ismi paydaşlığında uygulanacak olan ”SUDAKİ HAYAT IŞIĞIM’’  projenin protokolü Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel başkanlığında düzenlenen törenle imzalandı.

Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Akçaabat Gençlik ve Spor İl Müdürü Engin Uzun, Akçaabat Belediye Sosyal İşler Müdürü Turan Bektaşoğlu , Spor İşleri Müdürü Ahmet Murat Baş , Akçaabat Milli Eğitim  Şube Müdürü Hüseyin Demirci ve Kurum Kurucusu Emrah Özalp katıldığı Projenin amacı Özel eğitim gereksinimi olan bireyleri, diğer bireylerle bir araya getirerek, sporu bir araç olarak kullanıp, çeşitli spor dallarında düzenli eğitim ve yarışma olanakları sağlayarak, fizik kondisyonlarını, motor becerilerini ve yeteneklerini geliştirmelerine, cesaretlerini sergilemelerine, başarılarının mutluluğunu yaşamalarına ve spor dışında çeşitli etkinliklerle toplumla ilişkilerini güçlendirerek sosyal hayata katılımlarını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu kapsamdaki öğrenciler Atletizm, Judo, Okçuluk  ve Yüzme  branşında eğitim görecekler. Akçaabat Belediyesi tarafından ulaşımlarının sağlanacağı proje  Eğitim öğretim süresince devam edecekler.

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ‘’Çocukların artık dünyası Teknolojik aletler oldu ve apartmanlara hapsoldular. Böyle projelerle çocukların geleceğinin hazırlanmasının yanı sıra hem sosyalleşiyorlar hem de müthiş bir özgüven sahibi olabiliyorlar. Özel çocuklarımızın Aileleri açısından da güvenli ortamlarda gerçekleşen faaliyetler onlara moral olacaktır.’’dedi

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ‘’Yapılacak olunan Atletizm, Judo, Okçuluk  ve Yüzme  gibi branşlarda kesinlikle kendi alanlarında çok yetenekli çocuklar çıkacak. Bu projeler sayesinde çocukların hayatları değişecektir’’ dedi.ak.jpg

akcaabat-spor-protokol.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler