Su Perisi Masal Müzesi’nde

Su Perisi Masal Müzesi’nde

Su Perisi Masal Müzesi’nde

Su Perisi Masal Müzesi’nde

 

Fotoğraf sanatçısı ve gazeteci yazar Akçaabatlı hemşehrimiz Atilla Alp Bölükbaşı’nın yıllar içinde Türkiye’de çeşitli bölgelerden çektiği makro fotoğraflardan oluşan ''Su Perisi '' adlı fotoğraf sergisi Kartal Belediyesi Masal Müzesi’nde açıldı.

Serginin açılışına Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar’ın yanı sıra İyi Parti Kartal İlçe Başkanı Dr. Fuat Onbaşılı, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi İlker Bakıoğlu, Kartal’daki Karadeniz ve Trabzon derneklerinden yöneticiler ve İstanbul’daki Akçaabatlılar ile vatandaşlar katıldı.

Kartal Belediyesi’nin Yakacık’ta bulunan Masal Müzesi’nin bahçesinde gerçekleştirilen sergide Bölükbaşı’nın özellikle doğada yer alan su damlalarını makro tekniği ile çektiği fotoğraflar büyük ilgi çekti. 

Her bir fotoğrafın bir hikayesi olduğunu "Su Perisi" konsepti ile çektiği fotoğraflardan oluşan serginin son kez burada sergilendiğini belirten fotoğraf sanatçısı Atilla Alp Bölükbaşı, başka bir konsept ile yeni bir sergiye hazırlandığını söyledi. Serginin kataloğunu Başkan Yardımcısı Adem Uçar’a takdim eden Bölükbaşı, katkılarından dolayı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e de teşekkür etti.

akcaabat-ajans-001.jpgatilla-alp-bolukbasi-001.jpgatilla-alp-bolukbasi-alt.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler